Kies een taalNLENDE

VRAAG NAAR KORTINGEN mooie vakantievilla's en appartementen in Italië

Veel eigenaren van de mooiste vakantievilla's en appartementen in Italië bieden kortingen aan voor de openstaande weken. Vraag naar de kortingen en profiteer!

villa's gevonden Bekijk villa's
 • Regio
 • Aankomstdatum
  Aankomstdatum:
  Verblijfsduur
 • Aantal personen
 • Accommodatie
 • Comfort
 • Prijs per week
  600-
  1450
  2300
  3150
  4000+
Prachtig landgoed op grens Toscane, Latium en Umbrië

Korting 20% openstaande weken

T423, 8+2 peersonen, privé zwembad: bit.ly/1gyWZD9

T423A/B, 6 personen, gedeeld zwembad: bit.ly/1xdE0Qr

T423A, 4 personen, gedeeld zwembad: bit.ly/1xdE0Qr

T423B: 2 personen, gedeeld zwembad; bit.ly/1BGOGfJ
T423C, 2 personen apart staand huisje, gedeeld zwembad: bit.ly/1xAkaxv

 

Zoek nu je ideale vakantiehuis of villa in Toscane of Umbrië

Geniet van een heerlijke pasta met een glas Chianti bij je eigen villa in Toscane met privé zwembad, of op  een terras in Italië met een Italiaans ijsje, lunchen op het strand aan de Toscaanse kust en altijd een strakke blauwe lucht. Kortom.. vakantie in Italië, la dolce vita. Voor een onvergetelijke vakantie zoek je hier je ideale vakantiehuis of villa in Italië.

La Porta Vacanze: dé specialist in luxe en betaalbare villa's en vakantiehuizen in Italië

La Porta Vacanze is dé specialist voor het huren van luxe en betaalbare villa's en vakantiehuizen met privé-zwembad in Italië in de regio's Toscane, Umbrië, Lazio, op het eiland Sicilië en aan de Noord Italiaanse meren. Wij hebben de meest bijzondere vakantievilla's in Toscane en de andere regio's voor je geselecteerd, elk met een fraai interieur en/of een bijzondere ligging aan zee of in een mooie landelijke omgeving en bijna altijd met een privé-zwembad! Boek je vakantievilla in Italië.Boek je vakantievilla in Italië.

Volg ons op Facebook en Twitter en volg het laatste nieuws

                

 

 

Ruim aanbod mooie vakantiehuizen in Italië

La Porta Vacanze heeft een ruim aanbod van circa 250 mooie vakantiehuizen en appartementen in verschillende regio’s van Italië. Zowel in centraal Italië in de regio's Toscane, Umbrië en Lazio, als op het eiland Sicilië en sinds kort ook aan de Italiaanse meren in Noord Italië hebben wij een prachtig aanbod aan vakantiehuizen, villa's en appartementen op prachtige locaties met adembenemende vergezichten. De eigenaren van deze Italiaanse villa's en vakantiehuizen heten u van harte welkom!

Wij verhuren direct: goedkoper voor u!

La Porta Vacanze vakantiehuizen Italië is sinds 2004 bemiddelaar in de verhuur van vakantiehuizen met als specialisatie villa's met privé-zwembad in Italië. Wij selecteren elke villa in Toscane en de overige regio's zelf. Uiteraard zijn wij voor jouw zekerheid aangesloten bij de SGR
Wij verhuren onze vakantiehuizen rechtstreeks, zonder tussenkomst van reisbureaus. Hiervoor is bewust gekozen: wij kunnen je zo alles vertellen over de vakantiewoningen en beter inspelen op jouw wensen, en het is goedkoper. Wij werken direct samen met de eigenaren en krijgen vaak een korting op hun prijs, daarom bieden wij je de laagste prijsgarantie. Kom alvast in de stemming en bezoek onze Youtube film.

En weer een zeer positief artikel over Umbrië.

How to do Umbria, Italy, on a budget Italy’s ‘green heart’ can be friendly on the wallet. Donald Strachan finds affordable ways to enjoy Umbria’s great walks, food, festivals and art.

Huur uw vakantiehuis bij La Porta Vacanze in deze schitterende omgeving

Last minute

Klik hier voor alle last minutes
vanaf € 2630.00

Acquapendente T423

8 personen
  1 week vanaf € 2630.00
lees meer >
vanaf € 1185.00

Acquapendente T423A

4 personen
  1 week vanaf € 1185.00
lees meer >
vanaf € 1735.00

Acquapendente T423A/B

7 personen
  1 week vanaf € 1735.00
lees meer >
vanaf € 645.00

Acquapendente T423B

2 personen
  1 week vanaf € 645.00
lees meer >