Lago Maggiore N1307

Luxe villa in Lago Maggiore, Nord Italia, Italië

5 slaapkamers

3 badkamers

10 personen

Zwembad

Zeezicht

Zeer luxe, moderne villa voor 10 personen met privé zwembad en adembenemend uitzicht over het Lago Maggiore. WiFi en Airco aanwezig.

Schitterende, moderne luxe villa met een panoramische ligging op de heuvel. De villa is onlangs geheel omgebouwd tot een prachtige moderne villa. De inrichting is modern en smaakvol, de mooie designkeuken zeer compleet. In de prachtige mediterrane tuin met palm- en olijfbomen ligt het grote zwembad dat lijkt over te lopen in het meer, en vanaf uw ligbed geniet u van een magnifiek uitzicht op het Lago Maggiore. De villa wordt ook verhuurd voor 6 personen tegen een gereduceerd tarief (niet in het hoogseizoen). Een droomvilla aan een van de mooiste meren van Italië!

Interieur

Villa (300m²) verdeeld over 2 verdiepingen.
Eerste verdieping: living met open haard, grote eettafel, complete keuken, panoramisch overdekt terras met tafel en stoelen. Twee slaapkamers met tweepersoonsbed, 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, 2 badkamers (1 met douche en 1 met ligbad).
Lagere verdieping (tuinniveau): grote gezellige leefruimte met eettafel voor 14 personen, kleine keuken, 2 slaapkamers met tweepersoonsbed, badkamer met douche.
Extra voorzieningen: airco op bovenste verdieping en living eerste verdieping, ventilatoren, WiFi, satelliet TV, DVD-speler, Sound dock station, 2 vaatwassers, wasmachine en -droger, garage voor 3 auto’s.

Exterieur

Overdekt terras met tafel met stoelen grenzend aan de keuken. Barbecue. Mooi aangelegde tuin (1500m²) met een goed onderhouden gazon, olijf- en palmbomen. Het grote (14×5, diepte 1,45m) en mooie “infinity” zwembad heeft aflopende trappen aan weerszijden en bevat geen chloor (eco-zuivering met zout) zodat u zorgeloos kunt zwemmen. De overloop geeft een speciaal effect alsof het zwembad overloopt in het meer. Ligbedden, parasol en buiten douche aanwezig.

Faciliteiten

Deze luxe villa is rustig gelegen tussen Belgirate (3,5 km) en Stresa (5 km), het meest populaire stadje van het Lago Maggiore, met veel winkels, restaurants en een mooie promenade langs het meer. Van daaruit kunt u per ferryboot het Lago Maggiore, met al zijn magische eilanden van Italië tot in Zwitserland verkennen. Dagtrips zijn mogelijk naar Milaan, de Piedmonte wijnregio of het mooie Lago d’Orta, of maak een wandeltocht in de nabije Alpen.

Afstanden:
Belgirate 3 km, Stresa 9 km, Lesa 5 km, Meina 9 km, Arona 14 km, Locarno 65 km, Milaan 86 km, Turijn 140 km, Como 95 km, Lugano 125 km, Arnhem 1000 km.

Inclusief

  • Gas, elektriciteit en water
  • Twee maal per week wisseling bed- en badlinnen (lakens, handdoeken, thee- en keukendoeken en badhanddoeken zwembad)
  • Twee maal per week schoonmaak
  • Airco woonkamer bovenverdieping en 3 slaapkamers bovenste verdieping
  • Ventilatoren
  • WiFi internet
  • Kinderbedje en kinderstoel
  • Parkeergarage met afstandbediening deuren (3 auto’s)
  • Wasmachine en -droger

Exclusief

  • Borgsom € 2000 contant
  • Verwarmingskosten (op aanvraag) € 1,5/m³/per dag
  • Huisdieren niet toegestaan

Houd er rekening mee dat de extra kosten voor gas en elektriciteit (o.a. verwarming en airconditioning indien van toepassing) vanwege de stijgende energiekosten en onzekerheid op de markt tijdens uw verblijf kunnen worden bijgewerkt naar de werkelijk actuele markttarieven.

Lees uitgebreide beschrijving

Beschikbaarheid en prijzen

Klik in de kalender op de gewenste aankomstdatum van uw vakantie en kies bij "Plan uw reis" de huurperiode. Bij "Plan uw reis" ziet u vervolgens de huurprijs voor het aantal weken dat u gekozen heeft.

De beschikbaarheid wordt opgehaald...

Vorige maand
Volgende maand

Ervaringen van onze gasten

Vincent Merks

Beoordeling: 9.3 / 10

Prachtig huis op een fantastische locatie. Een paar minpuntjes: -vochtige benedenverdieping (kleren en lakens werden klam) - de afvoer van de douche boven liep niet goed af -koelkast beneden had moeite om alles te koelen Tip: in de reisdocumentatie afraden om de oprit te gebruiken. De poort is erg smal en de bocht die je moet nemen maakt dat je moeilijk in en uit kunt rijden.

10 augustus 2020

Annemiek de Wolf

Beoordeling: 8.3 / 10

Gemiddelde score: 8,5

13 augustus 2018

Omgeving

Het Lago Maggiore is een groot meer dat een vakantie tot een droom maakt: zwemmen, vissen, roeien, zeilen, windsurfen en dankzij de uitstekende waterkwaliteit ook duiken. De omgeving biedt alle ruimte voor wandelen, klimmen en mountainbiken. Golf-liefhebbers hebben keus uit een aantal prachtig gelegen golfbanen.  Mooie steden als  Milaan, Varese en Lugano liggen dichtbij.

Het meer is, net als de andere grote Italiaanse meren, het Comomeer en het Gardameer, in een van de ijstijden door een gletsjer uitgeslepen. Aan de zuidkant is daarbij een morenewal achtergelaten, die een soort natuurlijke dam vormt. Het meer is 212 km² groot, 60 km lang en maximaal 10 km breed. Het noordelijke deel ligt in de Alpen, het zuidelijke deel in het heuvelland dat de overgang vormt tussen de Alpen en de Povlakte. Het meer ligt 193 m boven zeeniveau. Het meer is maximaal 372 m diep, 179 m beneden zeeniveau.

Het Lago Maggiore is gelegen in het grensgebied van Italië en Zwitserland. Zowel in Italië als Zwitserland ligt het meer in Italiaanstalig gebied. Het  is het tweede grootste meer van Italië, gelegen in een afwisselend landschap met bergen en stranden. Het wordt in het Italiaans ook wel Lago Verbano genoemd, van Lacus Verbanus, de oude Romeinse benaming. Het noordelijk deel ligt in Zwitserland met aantrekkelijke steden als Locarno en Ascona. De westelijke oever van het Italiaanse deel ligt in de regio Piëmont, de oostelijke oever in Lombardije. Van de glooiende oevers van het meer met gezellige en drukke stadjes  als Stresa en Luino en tal van bezienswaardigheden ben je in enkele kilometers in natuurgebieden met prachtige groene dalen en bergtoppen die tot een hoogte van 3000 meter reiken.

Bekende plaatsen langs het meer zijn Locarno, Ascona, Verbania, Luino en Stresa. De rivier de Ticino stroomt in het noorden het meer in en verlaat het weer in het zuiden om uiteindelijk in de Po uit te monden. Andere rivieren die het Lago Maggiore instromen zijn de Maggia, Toce en de Tresa. Er liggen ook eilandjes in het meer. De bekendste zijn de Borromeïsche Eilanden: Isola Bella, Isola Madre en Isola dei Pescatori. Deze eilandjes liggen in de grote baai of uitham van het meer naar het westen bij Verbania.

Er leven ook beroepsvissers van het meer. Er wordt ongeveer 150 ton vis per jaar gevangen. Het meer bevat een forelsoort die nergens anders ter wereld voorkomt.

Het meer is sinds lange tijd een belangrijke toeristische trekpleister. De Europese adel streek in de negentiende eeuw massaal neer in de luxe hotels of bouwde eigen villa’s, vaak met een botanische tuin zoals in Alpino, Baveno of Pallanza. Zo is langs de oevers van het hele meer een exotische beplanting ontstaan, met voornamelijk verschillende soorten palmen.

Sinds 1826 is er ook passagiersscheepvaart op het meer. De Navigazione Laghi heeft een vloot van ongeveer 25 schepen.