Zoek nu jouw ideale vakantiehuis of villa in Italië

Geniet van een heerlijke pasta met een glas Chianti bij je eigen villa in Toscane met privé zwembad, of op een terras in Italië met een Italiaans ijsje, lunchen op het strand aan de Toscaanse kust en altijd een strakke blauwe lucht. Kortom.. vakantie in Italië, la dolce vita. Voor een onvergetelijke vakantie zoek je hier je ideale vakantiehuis of villa in Italië.

La Porta Vacanze: dé specialist in luxe en betaalbare villa's en vakantiehuizen in Italië

La Porta Vacanze is dé specialist voor het huren van luxe en betaalbare villa's en vakantiehuizen met privé-zwembad in Italië in de regio's Toscane, Umbrië, Lazio, op het eiland Sicilië en aan de Noord Italiaanse meren. Wij hebben de meest bijzondere vakantievilla's in Toscane en de andere regio's voor je geselecteerd, elk met een fraai interieur en/of een bijzondere ligging aan zee of in een mooie landelijke omgeving en bijna altijd met een privé-zwembad. Boek je vakantievilla in Italië bij La Porta Vacanze!

Ruim aanbod mooie vakantiehuizen in Italië

La Porta Vacanze heeft een ruim aanbod van circa 200 mooie vakantiehuizen in verschillende regio’s van Italië. Zowel in centraal Italië in de regio's Toscane, Umbrië en Lazio, als op het eiland Sicilië en sinds kort ook aan de Italiaanse meren in Noord Italië hebben wij een prachtig aanbod aan vakantiehuizen en villa's op prachtige locaties met adembenemende vergezichten. De eigenaren van deze Italiaanse villa's en vakantiehuizen heten jullie van harte welkom!

Wij verhuren direct: goedkoper voor u!

La Porta Vacanze vakantiehuizen Italië is sinds 2004 bemiddelaar in de verhuur van vakantiehuizen met als specialisatie villa's met privé-zwembad in Italië. Wij selecteren elke villa in Toscane en de overige regio's zelf.
Wij verhuren onze vakantiehuizen rechtstreeks, zonder tussenkomst van reisbureaus. Hiervoor is bewust gekozen: wij kunnen je zo alles vertellen over de vakantiewoningen en beter inspelen op jouw wensen, en het is goedkoper. Wij werken direct samen met de eigenaren en krijgen vaak een korting op hun prijs, daarom bieden wij je de laagste prijsgarantie.

La Porta Vacanze  is voor uw zekerheid aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR).

Kom alvast in de stemming en bezoek onze Youtube film.

Umbrië, eenmaal gezien dan wil je steeds weer terug

Alessio van "The Food Yourney" beschrijft perfect waarom Umbrië zo speciaal is: "Either you were born in Umbria, either you’ve spent a week there, or even you’ve just stopped by while travelling from Rome to Florence, you will never be the same again and your life will be ruined. Why?"