Acquapendente L1509

Luxe villa in Acquapendente, Lazio, Italië

5 slaapkamers

3 badkamers

9 personen

Zwembad

Zeer luxe villa voor 9 personen gelegen op de grens van Lazio met Toscane en Umbrië. Privé omheind (verwarmd) zwembad met groot jacuzzi gedeelte. WiFi aanwezig.

Schitterende vakantievilla in natuursteen met een werkelijk spectaculair uitzicht op de bossen van het Natuurreservaat Monte Rufeno en de glooiende Toscaanse heuvels. De zeer sfeervolle villa, gereed gekomen in voorjaar 2015, weerspiegelt de stijl en het karakter van de antieke Toscaanse landhuizen. De prachtige tuin biedt absolute privacy zodat optimaal van de rust en schoonheid van het buitenleven kan worden genoten. De voormalige hooischuur werd omgetoverd tot een groot overdekt panoramisch terras, ideaal voor een lunch of diner buiten, niet in de laatste plaats vanwege de aanwezige complete buitenkeuken. Er zijn 5 luxe slaapkamers en 3 luxe badkamers, en alles kenmerkt zich door ruimtelijkheid. Heerlijke villa voor wie van luxe houdt in een uitnodigende, warme sfeer. 

Interieur

Luxe Villa (180m²) voor 9 personen verdeeld over 2 verdiepingen
Begane grond: ruime living met open haard, eetkamer met openslaande deuren naar terras en tuin, woonkeuken met o.a. vaatwasser, inductie kookplaat met 5 kookzones, espresso apparaat. Apart toilet. Tweepersoonsslaapkamer met en suite badkamer met douche, 2 tweepersoonsslaapkamers en 1 eenpersoonsslaapkamer met gedeelde badkamer met douche.
Eerste verdieping (te bereiken via buitentrap): grote tweepersoonsslaapkamer met en suite badkamer met douche en ligbad.
Extra voorzieningen: WiFi binnen en buiten, horren op de slaapkamers, staande ventilatoren op de slaapkamers, wasruimte met wasmachine, droger en strijkbenodigdheden, Smart TV Led met internet toegang, DVD en Mp3-speler, Dolby surround systeem, alarmsysteem, TV op 4 slaapkamers.

Exterieur

Prachtig aangelegde tuin met gazon, olijfbomen en bloemborders met lavendel en rozen. Terras aan voorkant met eettafel en parasol. Groot overdekt terras (de oude hooischuur) met eettafel, buitenkeuken met hout(pizza)oven en barbecue en schitterend uitzicht over het landschap. Omheind (verwarmd) zwembad met overloop naar kleiner zwembad met jacuzzi, tevens ideaal voor kinderen. Pingpongtafel.

Faciliteiten

Deze prachtige villa ligt op 1,5 km (20 minuten wandeling) van een dorpje met bar. Van de biologische groenten- en kruidentuin kunnen gasten gratis gebruik maken. Op het landgoed is verder een klein vismeertje aanwezig, ook hiervan kunnen gasten gebruik maken. Er wordt een keur aan indoor services geboden: privé kok(kin), wijnen, kookcursus, schoonheidsbehandelingen/massages, privé chauffeur, transport van/naar vliegveld of treinstation, excursies te paard etc., alle op aanvraag. In San Casciano dei Bagni en Acquapendente zijn alle voorzieningen voorhanden: supermarkt, kruideniers, apotheek, bank, bars, restaurants.

Afstanden: dichtstbijzijnde dorp 1,5 km, Acquapendente 15 km, San Casciano dei Bagni, 9 km, Radicofani 26 km, Lago Bolsena 30 km, Orvieto 30 km, Sartiano 24 km, Città della Pieve 27 km, Chianciano Terme 34 km, Montepulciano 48 km, Montalcino 76 km, Castiglione del Lago (Lago Trasimeno) 49 km, Perugia 69 km, Assisi 90 km, Todi 64 km, Siena 112 km, Florence 152 km, Rome 161 km, Arnhem 1435 km.

Inclusief

  • Water, gas en elektriciteit
  • Wekelijks wisseling van bed- en linnengoed (lakens, handdoeken, thee- en keukendoeken)
  • Badlakens zwembad
  • WiFi internet
  • Pingpong tafel

Exclusief

  • Borgsom € 500 contant
  • Verwarmingskosten naar verbruik € 250 per week
  • Verwarmd zwembad naar verbruik € 250 per week
  • Eindschoonmaak € 200 (verplicht)
  • Extra wisseling bed- en linnengoed € 15 per persoon
  • Extra schoonmaak € 15 per uur
  • Huishoudelijke hulp € 15 per uur
  • Kinderbedje met babyset € 50 per week
  • Kok(kin) op aanvraag
  • Privé chauffeur/transport op aanvraag
  • Boodschappenpakket bij aankomst op aanvraag
  • Huisdier € 50 per verblijf
  • Kookcursus op aanvraag
  • Wijnen op aanvraag

Lees uitgebreide beschrijving

Beschikbaarheid en prijzen

Klik in de kalender op de gewenste aankomstdatum van uw vakantie en kies bij "Plan uw reis" de huurperiode. Bij "Plan uw reis" ziet u vervolgens de huurprijs voor het aantal weken dat u gekozen heeft.

De beschikbaarheid wordt opgehaald...

Vorige maand
Volgende maand

Ervaringen van onze gasten

Iris en Robert van Lith

Beoordeling: 8.8 / 10

De geweldige en super gastvrije ontvangst door Eline met bloemen, fruit en Prosecco was hartverwarmend.
We hebben een bijzonder uitgebreide uitleg gekregen over huis, mogelijkheden van excursies, restaurants en dergelijke. Ook voor vragen gedurende ons verblijf konden we haar bellen. Kortom: een op en top gastvrouw.
Wij zijn er met veel plezier een week geweest en we kunnen dit huis van harte aanbevelen.
Verbeterpunten: stabielere parasols bij zwembad en, indien mogelijk, airconditioning in het huis (of slaapkamers)
Gemiddelde score: 8,8

5 september 2018

Omgeving

Aquapendente  is een kleine stad met veel voorzieningen, zoals supermarkt, apotheek, bank, bar en restaurants. sinds kort is er ook een 9 holes golf baan.

Vanwege de centrale ligging in Midden Italië op de grens van Toscane, Umbrië en Latium zijn vele historische bezienswaardigheden te bezoeken. Veel opgravingen van de Etruskische cultuur, stedenbezoeken aan Rome (160km), Siena (92km), Viterbo (58km), Perugia (100km), Orvieto (35km), Todi (70km), Montepulciano (55km), trips naar de Maremma en de Toscaanse kust. De thermale bronnen van San Casciano dei Bagni en het Lago di Bolsena liggen op 25 minuten rijden. Het Lago di Bolsena is een van de schoonste meren in Europa en ook bij zeer warm weer is een duik in dit meer heel verkoelend. Het natuurpark Monte Rufino is ideaal om te wandelen, fietsen of voor paardrijden. Wintersport op de Monte Amiata. De eerste grote stad in de buurt is Orvieto, magistraal gelegen op een rots met een van de mooiste kathedralen van Italië en vele restaurants.
Bij Proceno, op ongeveer 10 minuten rijden van Acquapendente is in het kasteel een zeer goed restaurant. Zie ook de lijst met restaurants