Catania Etna S1102

Luxe villa in Etna, Sicilia, Italië

3 slaapkamers

4 badkamers

7 personen

Zwembad

Luxe villa voor 7 personen met privé zwembad op 14 km van zee. Vlakbij het natuurpark de Etna. WiFi en Airco en fitnesszaal.

Deze schitterende, luxe villa is rustig gelegen op maar 14 km van zee. Het ligt op enkele km van het imposante natuurpark De Etna, een betoverend landschap met een unieke ambiance van rijke geluiden, geuren en kleuren, met de vulkaan in het midden. De villa is modern van opzet met een geraffineerde en elegante inrichting waarbij luxueus comfort en modern design hand in hand gaan. Sfeervolle living, ruime eetkamer met half open keuken, 3 prachtige slaapkamers met badkamer en suite, 1 doorloopslaapkamer met slaapbank, lichte salon. Grote overdekte veranda, prachtig aangelegde tuin met Engels gazon en privé zwembad. Voor de sportievelingen is er een fitnesszaal met uitzicht op de tuin. Een heerlijke villa voor een relaxed en aangenaam verblijf!

Interieur

Luxe villa (220m²) verdeeld over 2 verdiepingen, begane grond en semi-soutterain.
Begane grond: living, ruime eetkamer met eettafel voor 8 personen, half-open keuken met 4 pits gasstel, elektrische oven, magnetron, koelkast met vriesgedeelte, vaatwasser, broodrooster. Badkamer met douche. Overdekte veranda over de gehele breedte van de villa.
Semi-souterrain: living/TV kamer met zitbank, 1 slaapkamer met tweepersoonsbed en badkamer met bad, 1 slaapkamer met tweepersoonsbed, omkleedruimte en badkamer met douche, 1 doorloopslaapkamer met 1 eenpersoonsbed, 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en badkamer met douche. Wasruimte met wasmachine. Toegang tot het lager gelegen terras.
Extra voorzieningen: 2 Satelliet LCD TV, DVD-speler, CD-speler, haardroger, strijkijzer, airconditioning, kluis, internet USB. Aparte fitnesszaal in de tuin.

Exterieur

Grote overdekte veranda van 120m², zeer aangenaam voor het buitenleven, prachtig onderhouden tuin van 2000² met Engels gazon en een weids uitzicht over het Siciliaanse omringende landschap, privé zwembad, ligstoelen en parasols. Fitness zaal. Tafeltennistafel en tafelvoetbalspel.

Faciliteiten

De villa is landelijk gelegen aan de rand van het regionale natuurpark De Etna. Ideaal gelegen om de gehele oostkust van Sicilië te verkennen en tevens culturele pareltjes als Taormina, Catania, Siracusa en Ragusa. Ondek deze prachtige regio, rijk aan tradities en met een verrukkelijke enogastronomie, via de Strada del Vino dell’Etna.
Op aanvraag kan een kok worden ingehuurd. Transfer van en naar het vliegveld is mogelijk.

Afstanden:
kruidenier 1,5 km, restaurant 1,5  km, winkels en banken 2 km, tennis 2km, manege 8 km, golfbaan bij Castiglione di Sicilia 40 km, ziekenhuis bij Catania 11 km, vliegveld Catania 30 km, Catania 20 km, zandstrand bij Riposto 19 km, steentjesstrand bij Acireale 14 km, Taormina 45 km, Etna, 10 km, Siracusa 80 km, Ragusa 120 km, Messina 95 km.

Inclusief

  • Gas en water
  • Elekriciteit tot 250 kw per week
  • Tweewekelijks wisseling van bed- en linnengoed (lakens, handdoeken, badlakens, thee- en keukendoeken)
  • Wekelijks wisseling badhanddoek zwembad
  • Eindschoonmaak
  • Kleine tussentijdse schoonmaak van slaapkamers en badkamers
  • Kinderbedje en kinderstoel op aanvraag
  • WiFi internet

Exclusief

  • Borgsom € 500 (contant)
  • Verbruik elektriciteit boven 250 kw per week € 0,40 per kw
  • Verwarmingskosten naar verbruik
  • Airconditioning gerelateerd aan verbruik elektriciteit
  • Extra bed op aanvraag € 140 per week
  • Boodschappen € 20 + kosten boodschappen
  • Kok € 180 + kosten boodschappen
  • Vervoer van en naar vliegveld
  • Huishoudster € 12 per uur (min. 2 uur)

Lees uitgebreide beschrijving

Beschikbaarheid en prijzen

Klik in de kalender op de gewenste aankomstdatum van uw vakantie en kies bij "Plan uw reis" de huurperiode. Bij "Plan uw reis" ziet u vervolgens de huurprijs voor het aantal weken dat u gekozen heeft.

De beschikbaarheid wordt opgehaald...

Vorige maand
Volgende maand

Ervaringen van onze gasten

Er zijn nog geen reviews achtergelaten voor Catania Etna S1102.

Omgeving

Dit is het heuvelachtige land van het Park de Etna, vol met naturalistische attracties, zoals de vulkanische kleine kegelvormige heuvels  “Ilice”, “Gorna” en “San Nicolò”. Ze zijn gevormd in verschillende geologische perioden en zijn de favoriete bestemmingen voor de wandeling en trekking liefhebbers, vanwege de ongerepte natuur die ook veelvuldig voorkomt in de Italiaanse literatuur. Een voorbeeld hiervan is de oude Manor Farm, nabij de berg Ilice, de locatie van  Giovanni Verga’s (1840-1922) roman “Storia di una Capinera”.