Cetona T1504

Luxe villa in Val di Chiana, Toscana, Italië

5 slaapkamers

4 badkamers

10 personen

Zwembad

Luxe Toscaanse villa voor 10 personen met privé zwembad vlakbij Cetona, met schitterende vergezichten. Airco en WiFi aanwezig.

Deze luxe villa is schitterend gelegen op de grens van Toscane met Umbrië, vlakbij pittoreske plaatsen als Cetona, Montepulciano en Pienza. Adembenemende vergezichten over het heuvellandschap van de Val di Chiana en Val d’Orcia, zelfs tot aan het Lago Trasimeno in Umbrië. De villa is sfeervol ingericht in een elegant-klassieke stijl en is voorzien van alle moderne comfort zoals bijvoorbeeld airco op alle slaapkamers. Zowel onder de veranda bij de villa als in de luxe gazebo bij het grote zwembad staan lounge-meubels. Een heerlijke villa voor wie luxe en rust zoekt en ook wil genieten van alle kunst en cultuur die midden Italië heeft te bieden.

Interieur

Villa (220m²) verdeeld over 2 verdiepingen.
Begane grond: living met open haard en groot raam met schitterend uitzicht. Ruime keuken met 5-pits kookplaat (gas), oven, open haard/barbecue, koelkast met vriesgedeelte, vaatwasser, magnetron, koffiezetapparaat. Eetkamer met eettafel voor 12 personen. Slaapkamer met tweepersoonsbed, badkamer met douche. Wasruimte met wasmachine.
Eerste verdieping: slaapkamer met tweepersoonsbed en en-suite badkamer met bad. Slaapkamer met tweepersoonsbed en privé badkamer met douche. Twee slaapkamers met tweepersoonsbed. Badkamer met douche.
Extra voorzieningen: airco, WiFi, satelliet TV, DVD, docking station.

Exterieur

Mooie oprijlaan met cipressen. Grote overdekte veranda met lounge meubels, pergola met eettafel voor uw lunch of diner buiten. Prachtige tuin (2 hectare) rondom de villa met zeer groot gazon en olijfboomgaard. Groot zwembad (15x7m, 1,20m-2,50m diep) met aflopende trap, ligbedden en grote pergola met lounge meubels. Adembenemende vergezichten over de Val di Chiana in het oosten, de Monte Cetona in het westen en het Lago di Chiusi en zelfs het Lago Trasimeno. Barbecue en kleine Jeu de Boulesbaan.

Faciliteiten

Op 3 km van de villa ligt een klein dorpje met een supermarkt, bank, bar, apotheek en restaurantjes. In de omgeving liggen diverse kleine pittoreske dorpjes zoals Sarteano, Cetona, Città della Pieve en Montepulciano. Waterliefhebbers kunnen naar het Lago Trasimeno (35 km) en het Lago di Bolsena (50 km). Orvieto (met de mooiste gotische kathedraal van midden Italië) ligt op 50 km.
Afstanden: Piazze 3 km, Cetona 7 km, Sarteano 9 km, Città della Pieve 15 km, Montepulciano 30 km, Acquapendente 32 km, Castiglione del Lago 35 km, Pienza 40 km, Orvieto 50 km, Lago di Bolsena (Gradoli) 50 km, Montalcino 57 km, Perugia 57 km, Assisi 79 km, Siena 92 km, Florence 138 km, Rome 155 km, Arnhem 1420 km.

Inclusief

  • Gas, elektriciteit en water
  • Wekelijks wisseling bed- en linnengoed (lakens, handdoeken, thee- en keukendoeken)
  • WiFi internet
  • Eindschoonmaak
  • Tussentijdse schoonmaak van 3 uur op woensdagmorgen
  • Kinderbedje en kinderstoel

Exclusief

  • Borgsom € 700 (contant)
  • Verwarmingskosten naar verbruik € 4 per m³
  • Airco op aanvraag € 150 per week
  • Kok(kin) € 25 per uur + kosten boodschappen
  • Ontbijt € 10 per uur + kosten boodschappen

Lees uitgebreide beschrijving

Beschikbaarheid en prijzen

Klik in de kalender op de gewenste aankomstdatum van uw vakantie en kies bij "Plan uw reis" de huurperiode. Bij "Plan uw reis" ziet u vervolgens de huurprijs voor het aantal weken dat u gekozen heeft.

De beschikbaarheid wordt opgehaald...

Vorige maand
Volgende maand

Ervaringen van onze gasten

Irene

Beoordeling: 7.3 / 10

Een fijn huis, ruim, gelegen op een heuvel met prachtig uitzicht. Klassieke Italiaanse inrichting. Keuken en badkamers minimaal ingericht, ietwat gedateerd, geen moderne apparatuur. Huis biedt veel ruimte voor groter gezelschap. Heerlijk zwembad. Prachtige rustige omgeving, leuke dorpjes in de nabijheid.

21 augustus 2021

Omgeving

De Val di Chiana is een streek in Toscane met zachtglooiende heuvels ten zuiden van Arezzo tot aan Orvieto en grenst aan het Lago Trasimeno. Van bovenaf bekeken lijkt het een lappendeken door de afwissling van velden met olijfgaarden, wijngaarden, zonnebloemen, mais en graan met hier en daar een meer zoals het Lago di Montepulciano en het Lago di Chiusi.

De belangrijkste plaatsen zijn Montepulciano, Chiusi, Sarteano, Chianciano Terme, Cetona en San Casciano dei Bagni. Montepulciano is een schilderachtig middeleeuws stadje met een stadhuis wat een kleine kopie is van het Palazzo Vecchio in Florence. Montepulciano is met name bekend voor zijn topwijn Vino Nobile di Montepulciano en de Rosso di Montepulciano.

Bezoek een van de vele cantina om deze heerlijke wijnen te proeven. Verder herbergt Montepulciano in juli en augustus het muziekfestival “Cantiere”. In 2000 kwam ik aan op het centrale plein en werd de musical West Side Story opgevoerd; dit was een heel speciale belevenis.