Città della Pieve U1006

Villa in Monteleone d'Orvieto, Umbria, Italië

5 slaapkamers

5 badkamers

10 personen

Zwembad

Prachtig gerestaureerd boerenhuis “in pietra” voor 10 personen met privé zwembad, op de grens van Toscane met Umbrië. WiFi aanwezig

Dit authentiek Umbrische boerenhuis is gerestaureerd met behoud van originele details zoals de prachtige balkenplafonds en terracotta vloeren. De villa is smaakvol ingericht en wordt omgeven door een mooie tuin met gazons, rozen en lavendel. Er is een grote living met open haard, een ruime TV kamer met een flatscreen TV, een eetkamer met open haard en een prachtige houten eettafel voor 12 personen. De gezellige keuken heeft een zeer groot fornuis met 10 gaspitten. Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer, waarvan 1 met bad. Ideaal gelegen voor uitstapjes in Toscane én Umbrië.

Interieur

Villa (350m²) verdeeld over 2 verdiepingen.
Begane grond: grote living met open haard, ruime studie/TV kamer met flatscreen (satelliet) TV. Sfeervolle eetkamer met open haard en eettafel voor 12 personen, met openslaande deuren naar de veranda. Complete keuken met zeer groot dubbelfornuis met 10 gaspitten, kookeiland, vaatwasser, grote koekast met vriesvak, koffiezetapparaat, broodrooster. Apart toilet.
Eerste verdieping: slaapkamer met tweepersoonsbed en en-suite badkamer met bad, 4 slaapkamers met tweepersoonsbed en en suite badkamer met douche
Extra voorzieningen: wasmachine, WiFi internet.

Exterieur

De oprijlaan met cipressen komt uit in de grote gazontuin met rozenstruiken en lavendel. Aan de achterkant van de villa, grenzend aan de eetkamer, is een overdekt terras voor uw lunch/diner “al fresco”, met prachtig uitzicht over het zachtglooiende heuvellandschap. Klein overdekte terras aan de zijkant van de villa. Privé zwembad (6×12, diepte 1,20 tot 1.80) met ligbedden. Bomen zorgen voor voldoende schaduwplekken.

Faciliteiten

Deze villa is ideaal gelegen om zowel Toscane als Umbrië te verkennen. Steden als Florence, Rome, Siena en ook Orvieto en Perugia zijn eenvoudig bereikbaar. In de nabije omgeving liggen middeleeuwse stadjes als Città della Pieve, San Casciano dei Bagni, Montepulciano, Pienza en Montalcino, beroemd vanwege de kwaliteitswijnen.
Op aanvraag kan voor u gekookt worden. In Ponticelli op 3 km afstand zijn winkels, in Piazza op 4 km is een bank en restaurant. In Città della Pieve op 8 km van de villa zijn alle voorzieningen te vinden zoals apotheek, bank, supermarkt, winkels en restaurants. San Casciano dei Bagni ligt op 11 km en is beroemd vanwege de thermen Fonteverde.

Afstanden: Ponticelli 3 km, Piazza 4 km, Città della Pieve 8 km, San Casciano dei Bagni 11 km, Montepulciano 35 km, Pienza 47 km, Montalcino 64 km, Orvieto 42 km, Perugia 50 km, Todi 70 km, Lago Trasimeno 30 km, Siena 96 km, Florence 132 km, Rome 162 km.

Inclusief

  • Gas en water
  • Wekelijks wisseling van bed- en linnengoed (lakens, handdoeken, thee- en keukendoeken)
  • WiFi internet
  • 1 Kinderbedje en 1 kinderstoel

Exclusief

  • Borgsom € 700
  • Elektriciteit € 175
  • Verwarmingskosten naar verbruik € 5 m³
  • Eindschoonmaak verplicht € 250
  • Extra schoonmaak € 100

Lees uitgebreide beschrijving

Beschikbaarheid en prijzen

Klik in de kalender op de gewenste aankomstdatum van uw vakantie en kies bij "Plan uw reis" de huurperiode. Bij "Plan uw reis" ziet u vervolgens de huurprijs voor het aantal weken dat u gekozen heeft.

De beschikbaarheid wordt opgehaald...

Vorige maand
Volgende maand

Ervaringen van onze gasten

Thijssen

Beoordeling: 10 / 10

Het echte Italie gevoel !
Gemiddelde score: 10

21 oktober 2018

Omgeving

Monteleone d’Orvieto ligt boven op de heuvel (500m) op de grens met Toscane. Hier zijn supermarkt, postkantoor, bank etc. te vinden. Het middeleeuwse stadje, dat is gebouwd met stenen van terracotta, ligt tussen Orvieto en Città della Pieve.

In augustus wordt er de “Rimpatriata” gevierd met allerlei feesten op cultureel en historisch gebied, onder andere op 16 augustus een optocht in historische kledij waarbij twee families elkaar uitdagen. Tijdens Kerst is er een levende kerststal en wordt Monteleone omgetoverd tot het dorpje Galilea.

Bij Fabro (10km) is de aansluiting met de A1. Dit stadje heeft tevens alle voorzieningen.

Monteleone d’Orvieto ligt op de grens met Toscane en vlakbij de Monte Amiata. Ideaal om zowel Umbrië als Toscane te verkennen.