Fermo M1802

Luxe villa in Fermo, Le Marche, Italië

4 slaapkamers

3 badkamers

8 personen

Zwembad

Luxe villa voor 8 personen met privé zwembad in Le Marche op 30 minuten van de zee en 40 minuten van de bergen. Airco en internet. Wisseldag is vrijdag

De villa is gelegen op een unieke locatie met een prachtig uitzicht op de vallei en de bergen van het nationaal park Dei Monti Sibillini. Het huis ligt van de weg af en toch op maar 1 km van het dorp. De bijzondere vorm en structuur geeft de villa haar eigen karakter en charme. Het huis kenmerkt zich door luxe door de gebruikte materialen en voorzieningen, zoals vloerverwarming, airco op de slaapkamers en een luxe keuken met alle denkbare keukenapparatuur. Alle kamers hebben luiken (tegen de zon) en zijn voorzien van horren. Er is een internet aansluiting en elektriciteitsvoorziening voor een MKB bedrijf, zodat meerdere elektrische apparaten tegelijk gebruikt kunnen worden.

Interieur

Villa (200m²) verdeeld over 3 verdiepingen.
Begane grond: grote living met houtkachel, eetkamer, luxe keuken met alle denkbare voorzieningen, slaapkamer met tweepersoonsbed (150×200) en badkamer met douche en 2 wastafels. Living geeft toegang tot lounge terras en eetkamer tot terras met eettafel.
Eerste verdieping: slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden (90×200) die opgemaakt kunnen worden als tweepersoonsbed. Toegang tot groot balkon. Badkamer op de gang met douche en 2 wastafels. Slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden (90×200) die opgemaakt kunnen worden als tweepersoonsbed en privé badkamer met douche.
Tweede verdieping: slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden (90×200) die opgemaakt kunnen worden als tweepersoonsbed. Deze slaapkamer maakt gebruik van badkamer op de gang eerste verdieping.
Extra voorzieningen: airco in de slaapkamers en living, vloerverwarming in de living, horren, WiFi internet, TV met netflix account en chromecast voor streaming, genoeg elektrische aansluitingen voor MKB bedrijf, wasmachine, droogtrommel.

Exterieur

De villa ligt op een landgoed van 4,5 hectare. Om de villa heen liggen 3 terrassen. Een overdekt terras met eettafel voor 10 personen en een aangrenzend overdekt terras met loungeset. Een plaats om te barbecueën (Ofyr bbq))), zonneterras met acht ligstoelen en parasols. Zwembad 10 x 5 meter op zoutbasis. Een automatisch dek dat het zwembad kinderveilig maakt en beschermt tegen vuil van buiten. Rondom is er een prachtig uitzicht over het heuvellandschap.
Er is een carport is voor twee wagens en een laadpaal voor het opladen van elektrische wagens.

Faciliteiten

Deze villa biedt rust en ruimte in een prachtige natuur.
In deze regio kun je nog uitstekend eten tegen betaalbare prijzen en heb je fantastische wijnen. Uit eigen ervaring is meer dan een aanrader het wijnhuis Maria Pia Castelli te Monte Urano. Fantastische witte wijn “Stella Flora” en een bekroonde Rosé. Maar proef ook de rode wijnen.
Geen massa toerisme, mede daardoor zijn de mensen heel aardig en behulpzaam.
Soms is het alsof je wordt terug geflitst in de tijd , zoals wanneer je de buurman tegenkomt die schaapsherder is.
Er zijn 
verschillende restaurants in de buurt van de villa.

Afstanden: dorp 1 km (apotheek, kruidenier, bar), Valmir 12 km (bank, supermarkt, bakker, slager, viswinkel, drogist), Pedaso 26 km (strand, treinstation), Fermo 28 km, Monte Urano 29 km (wijngoed Marie Pia Castelli), strand Porto San Giorgio 37 km, Ascoli Piceno 44 km, San Benedetto del Tronto (strand en golf) 50 km, Ancone 95 km (vliegveld), Sassotetto-Santa Maria Maddalena/Monti Sibillini 41 km (ski), Arnhem 1500 km, Brussel 1430 km.

Inclusief

  • Gas, elektriciteit en water
  • Wekelijkse wisseling van bed- en linnengoed (lakens, handdoeken, keukendoeken en badlakens zwembad)
  • Eindschoonmaak
  • 1 kinderbedje en 1 kinderstoel
  • WiFi internet

Exclusief

  • Borgsom € 500 vooruit te betalen en na checkout teruggestort minus eventuele extra kosten
  • Airco naar verbruik
  • Verwarmingskosten naar verbruik
  • Huisdieren niet toegestaan

Extra:
Wisseldag is vrijdag.

Lees uitgebreide beschrijving

Beschikbaarheid en prijzen

Klik in de kalender op de gewenste aankomstdatum van uw vakantie en kies bij "Plan uw reis" de huurperiode. Bij "Plan uw reis" ziet u vervolgens de huurprijs voor het aantal weken dat u gekozen heeft.

De beschikbaarheid wordt opgehaald...

Vorige maand
Volgende maand

Ervaringen van onze gasten

haling katrin

Beoordeling: 9.7 / 10

Prachtige villa met een ongelofelijk mooi uitzicht! Twee weken verbleven in dit smaakvol gerenoveerd huis, voorzien van alle comfort. Met een welkomspakket werden we ontvangen door Suzanne en Erik, fantastisch koppel, stonden steeds paraat en gaven ons leuke tips voor resto en evenementen. Genoten van ons verblijf in deze mooie streek. Aanrader!

4 augustus 2023

Omgeving

Fermo is een van de zuidelijke provincies van de regio Le Marche in het midden van Italië. De provincie grenst aan de oostkant van de Adriatische zee en een de westkant het natuurpark van de Monte Sibillini. Net als de gehele Marken kun je in het midden van de provincie in een half uur bij zee zijn of in de bergen. Ideaal dus voor zowel de natuurliefhebbers die de wandelpaden opzoeken als een dag naar zee willen. Het landschap tussen de bergen en de zee kenmerkt zich door zachtglooiende heuvels met olijfboom- en wijngaarden afgewisseld met landbouwgronden en bossen. Hier vind je geen massatoerisme en culinair kun je je hart ophalen zonder diep in de portemonnee te hoeven tasten.

Aan de Adriatische kust hebben de badplaatsen Porto San Giorgio en Porto Sant’Elpidio mooie stranden, maar Cupra Marritima en Pedaso zijn zeker ook een bezoek waard.

De hoofdstad Fermo is een typisch (middeleeuws) Italiaanse stadje, prachtig gelegen op een heuvel. De Piazza del Popolo vormt het hart van het centrum, omgeven door paleizen en barretjes. En natuurlijk zijn er de trap-steegjes. Bezoek de kathedraal, Il Duomo, op de top van de heuvel. Of de oudste kerk Chiesa di San Zenone in de Romaanse stijl met prachtige deuren in brons. Uit de romeinse tijd stamt de Cisterne Romane, het waterreservoir van Fermo.