Lago Maggiore N1511

Luxe villa in Lago Maggiore, Nord Italia, Italië

8 slaapkamers

6 badkamers

16 personen

Zwembad

Zeezicht

Exclusieve en zeer luxe villa voor 16 personen met privé zwembad en magnifiek uitzicht over het Lago Maggiore. WiFi aanwezig.

Schitterende en prestigieuze villa met een adembenemend 180° uitzicht over het Lago Maggiore. De villa biedt veel ruimte (600m²) en prachtige historische details zoals de grote massief eiken trap, eiken parketvloeren en hoge plafonds. In combinatie met de mooie, antieke meubels is een warme, stijlvolle sfeer ontstaan. Er zijn 8 prachtige slaapkamers, 6 luxe badkamers en 2 gezellige livings. De moderne en geheel nieuwe keuken en de biljartkamer maken het luxe plaatje compleet. Een ideale locatie voor een groep vrienden of een familiereünie. Voor de romantische zielen is er een nog leuke verrassing: een kleine Romeinse kapel daterend uit de 11e eeuw, welke kan worden gebruikt voor een kleinschalige, intieme bruiloftsceremonie!

Interieur

Villa (600m²) verdeeld over 3 verdiepingen.
Begane grond: grote living met open haard, zijkamer, eetkamer, complete moderne keuken met toegang tot terras en barbecue, biljartkamer, toilet.
Eerste verdieping: lounge/TV kamer met openslaande deur naar balkon, 3 slaapkamers met tweepersoonsbed waarvan 2 met en-suite badkamer met bad en douche, 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden, badkamer met bad. De slaapkamers hebben toegang tot het balkon en grote ramen met uitzicht over het meer.
Tweede verdieping: 3 slaapkamers met tweepersoonsbed, 1 driepersoonsslaapkamer (1 tweepersoonsbed, 1 eenpersoonsbed), slaapkamer met eenpersoonsbed en bedbank, 3 badkamers (2 met bad, 1 met douche).
Extra voorzieningen: WiFi internet, satelliet TV, wasmachine, biljart.

Exterieur

De villa ligt in een groot park (15.000 m²) dat zich licht glooiend via diverse niveaus en terrassen naar het meer uitstrekt. De tuin biedt diverse eet- en picknickplekken, zowel in de zon als in de schaduw, en overal een panoramisch uitzicht op het Lago Maggiore. Voor de villa ligt een terras met eettafel en barbecue voor uw lunch of diner buiten. Groot zwembad (16x8m), compleet met ligstoelen, parasols en een omkleedruimte met warme douche en koelkast.

Faciliteiten

De villa ligt op een heuvel in een groot privé park met uitzicht over het Lago maggiore. Onderaan het park ligt de cottage van de beheerders die verantwoordelijk zijn voor het onderhoud en klaar staan om aan al uw eventuele wensen te voldoen. Op aanvraag en tegen betaling kunnen diverse diensten worden aangeboden of georganiseerd: een privé kok, massages, een persoonlijke gids, boothuur etc. Het is ongeveer 8 minuten met de auto naar Verbania Intra, een levendige stadje met vele winkels, bars en restaurants en een prachtige boulevard langs het meer. Het Lago Maggiore is bekend om zijn diverse eilandjes, dorpjes, strandjes en vele watersporten. In de nabijgelegen bergvallei zijn diverse activiteiten en sporten mogelijk (trektochten, mountainbiken). 
Afstanden: Verbania 3 km, Stresa 14 km, Lesa 24 km, Meina 28 km, Locarno 38 km, Lugano 77 km, Varese 80 km, Milano 102 km, Como 99 km, Torino 148 km, Brussel 869 km, Arnhem 937 km.

Inclusief

  • Gas, elektriciteit en water
  • Wekelijkse schoonmaak
  • Wekelijkse wisseling van bed- en linnengoed (lakens, handdoeken, thee- en keuken doeken, badlakens zwembad)
  • WiFi internet
  • Kinderbedje en kinderstoel
  • Huisdier toegestaan op aanvraag

Exclusief

  • Waarborgsom € 950 (contant)
  • Verwarming op aanvraag € 500 per week
  • Privé kok
  • Overige diensten op aanvraag, zoals: massage, persoonlijke gids, huurboten etc.

Lees uitgebreide beschrijving

Beschikbaarheid en prijzen

Klik in de kalender op de gewenste aankomstdatum van uw vakantie en kies bij "Plan uw reis" de huurperiode. Bij "Plan uw reis" ziet u vervolgens de huurprijs voor het aantal weken dat u gekozen heeft.

De beschikbaarheid wordt opgehaald...

Vorige maand
Volgende maand

Ervaringen van onze gasten

Op de Beeck Ludo

Beoordeling: 7 / 10

De villa is prachtig gelegen.
Buitenonderhoud van de tuinen word perfect uitgevoerd.
Min punten, beslag van ramen, sluitingen niet in orde.
Sleutels op de binnendeuren (slaapkamers, badkamers) werken meestal niet.
Sanitair, badkamers in bedenkelijke staat.
Geen afschermingen aan de baden om te douchen,
handdouches en kraanwerk versleten.
Buiten, slechts één parasol aan een tafel voor 16 personen.
Er werd in de 2 weken welke wij aanwezig waren niet eenmaal gepoetst,
Met vriendelijke groeten
Ludo
Gemiddelde score: 7

1 augustus 2016

Omgeving

Het Lago Maggiore is een groot meer dat een vakantie tot een droom maakt: zwemmen, vissen, roeien, zeilen, windsurfen en dankzij de uitstekende waterkwaliteit ook duiken. De omgeving biedt alle ruimte voor wandelen, klimmen en mountainbiken. Golf-liefhebbers hebben keus uit een aantal prachtig gelegen golfbanen.  Mooie steden als  Milaan, Varese en Lugano liggen dichtbij.

Het meer is, net als de andere grote Italiaanse meren, het Comomeer en het Gardameer, in een van de ijstijden door een gletsjer uitgeslepen. Aan de zuidkant is daarbij een morenewal achtergelaten, die een soort natuurlijke dam vormt. Het meer is 212 km² groot, 60 km lang en maximaal 10 km breed. Het noordelijke deel ligt in de Alpen, het zuidelijke deel in het heuvelland dat de overgang vormt tussen de Alpen en de Povlakte. Het meer ligt 193 m boven zeeniveau. Het meer is maximaal 372 m diep, 179 m beneden zeeniveau.

Het Lago Maggiore is gelegen in het grensgebied van Italië en Zwitserland. Zowel in Italië als Zwitserland ligt het meer in Italiaanstalig gebied. Het  is het tweede grootste meer van Italië, gelegen in een afwisselend landschap met bergen en stranden. Het wordt in het Italiaans ook wel Lago Verbano genoemd, van Lacus Verbanus, de oude Romeinse benaming. Het noordelijk deel ligt in Zwitserland met aantrekkelijke steden als Locarno en Ascona. De westelijke oever van het Italiaanse deel ligt in de regio Piëmont, de oostelijke oever in Lombardije. Van de glooiende oevers van het meer met gezellige en drukke stadjes  als Stresa en Luino en tal van bezienswaardigheden ben je in enkele kilometers in natuurgebieden met prachtige groene dalen en bergtoppen die tot een hoogte van 3000 meter reiken.

Bekende plaatsen langs het meer zijn Locarno, Ascona, Verbania, Luino en Stresa. De rivier de Ticino stroomt in het noorden het meer in en verlaat het weer in het zuiden om uiteindelijk in de Po uit te monden. Andere rivieren die het Lago Maggiore instromen zijn de Maggia, Toce en de Tresa. Er liggen ook eilandjes in het meer. De bekendste zijn de Borromeïsche Eilanden: Isola Bella, Isola Madre en Isola dei Pescatori. Deze eilandjes liggen in de grote baai of uitham van het meer naar het westen bij Verbania.

Er leven ook beroepsvissers van het meer. Er wordt ongeveer 150 ton vis per jaar gevangen. Het meer bevat een forelsoort die nergens anders ter wereld voorkomt.

Het meer is sinds lange tijd een belangrijke toeristische trekpleister. De Europese adel streek in de negentiende eeuw massaal neer in de luxe hotels of bouwde eigen villa’s, vaak met een botanische tuin zoals in Alpino, Baveno of Pallanza. Zo is langs de oevers van het hele meer een exotische beplanting ontstaan, met voornamelijk verschillende soorten palmen.

Sinds 1826 is er ook passagiersscheepvaart op het meer. De Navigazione Laghi heeft een vloot van ongeveer 25 schepen.