Lago Maggiore N1602

Luxe villa in Lago Maggiore, Nord Italia, Italië

6 slaapkamers

4 badkamers

12 personen

Zwembad

Zeezicht

Zeer luxe, prestigieuze villa aan het Lago Maggiore met meerzicht voor 12 personen met privé zwembad. Airco inbegrepen in de huurprijs. WiFi aanwezig.

Dit is een prestigieuze, stijlvolle villa voor 12 personen met prachtig uitzicht over het Lago Maggiore en op maar 8 minuten lopen van het centrum en de Beach club. De villa is gelegen in een rustige villawijk en is geheel omheind met grote hagen voor alle privacy. De inrichting is elegant klassiek afgewisseld met moderne stijl meubelen, zoals de eetkamer en de moderne keuken. Alle denkbare moderne comfort is aanwezig zoals een Smart TV, airco op de slaapkamers, Playstation, WiFi internet en een bluetooth sound system. In de grote woonkamer staat tevens een biljart. Een ideaal huis voor 2 families die van luxe houden en centraal gelegen om het Lago Maggiore te verkennen.

Interieur

Villa (600m²) verdeelt over 2 verdiepingen.
Begane grond: centrale living met open haard, living met TV en Playstation, werkkamer, grote living met Smart TV en biljarttafel en grote ramen met uitzicht over het meer. Eetkamer met eettafel voor 10 personen en toegang tot terras. Grote keuken, volledig uitgerust, en aangrenzende ontbijtkamer.
Eerste verdieping: alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioning. Grote slaapkamer met tweepersoonsbed en TV met doorgang naar slaapkamer met stapelbed en toegang tot 2 badkamers waarvan 1 met bad en 1 met douche. Slaapkamer met tweerpersoonsbed, 3 slaapkamers met 2 eenpersoonsbedden waarvan 1 met TV. Twee badkamers met zowel bad en douche. Toegang tot het grote buitenterras op de eerste verdieping met lounge meubelen.
Souterrain:  wasruimte met wasmachine en droger, parkeerplaats voor 2 auto’s
Extra voorzieningen: Smart TV, Playstation, Bluetooth sound system, airconditioning slaapkamers (inbegrepen in de huurprijs), WiFi internet.

Exterieur

Terrasvormige achtertuin (4000m²) met groot zwembad (12×6 – 1,50 diep) met poolhouse (kleedkamer, badkamer en koelkast). Boven het zwembad is een met druivenranken overdekt terras met moderne poefs en lounge-stoelen en schitterend uitzicht over het meer. Bij het zwembad genieten van de muziek via de Bleutooth en WiFi installatie. Zonnig terras bij de eetkamer om "al fresco" te dineren. Op de eerste verdieping is een grote terras met tuinmeubelen en prachtig uitzicht over het meer. Er is een barbecue. Pingpongtafel aanwezig.

Faciliteiten

De villa ligt op ongeveer 500 meter van Meina. Op 3 km ligt het pittoreske stadje Arona met een mooie promenade en vele winkels en restaurants. Vanuit Arona kunt u met de veerboot het Lago Maggiore verkennen. Op 15 km afstand ligt Stresa, het meest populaire stadje aan het meer, met regelmatige veerboten naar de beroemde Borromeo eilanden. Veel mogelijkheden tot dagtochten in deze regio: de beroemde Piemonte wijngaarden, het romantische Ortameer, golfen op een van de vele golfbanen of wandelen in de nabijgelegen bergen. Het treinstation van Arona heeft een rechtstreekse verbinding met het centrum van Milaan.
Afstanden: Meina 1 km, Arona 4 km, Lesa 5 km, Stresa 14 km, Verbania 33 km, Varese 53 km, Locarno 72 km, Milano 75 km, Como 85 km, Lugano 87 km, Torino 124 km, Arnhem 994 km.

Inclusief

  • Gas, elektriciteit en water
  • Eindschoonmaak,
  • Airconditioning
  • Wekelijks wisseling be- en linnengoed (lakens, handdoeken, thee- en keukendoeken en badhanddoeken zwembad)
  • WiFi internet,
  • Smart TV, Bluetooth sound system
  • Playstation,
  • Biljart
  • Wasmachine en droger
  • Kinderbed en kinderstoel
  • Pingpongtafel
  • Garage

Exclusief

  • Borgsom € 950 (contant)
  • Verwarmingskosten € 1 m³
  • Huisdieren niet toegestaan

Lees uitgebreide beschrijving

Beschikbaarheid en prijzen

Klik in de kalender op de gewenste aankomstdatum van uw vakantie en kies bij "Plan uw reis" de huurperiode. Bij "Plan uw reis" ziet u vervolgens de huurprijs voor het aantal weken dat u gekozen heeft.

De beschikbaarheid wordt opgehaald...

Vorige maand
Volgende maand

Ervaringen van onze gasten

Er zijn nog geen reviews achtergelaten voor Lago Maggiore N1602.

Omgeving

Het Lago Maggiore is een groot meer dat een vakantie tot een droom maakt: zwemmen, vissen, roeien, zeilen, windsurfen en dankzij de uitstekende waterkwaliteit ook duiken. De omgeving biedt alle ruimte voor wandelen, klimmen en mountainbiken. Golf-liefhebbers hebben keus uit een aantal prachtig gelegen golfbanen.  Mooie steden als  Milaan, Varese en Lugano liggen dichtbij.

Het meer is, net als de andere grote Italiaanse meren, het Comomeer en het Gardameer, in een van de ijstijden door een gletsjer uitgeslepen. Aan de zuidkant is daarbij een morenewal achtergelaten, die een soort natuurlijke dam vormt. Het meer is 212 km² groot, 60 km lang en maximaal 10 km breed. Het noordelijke deel ligt in de Alpen, het zuidelijke deel in het heuvelland dat de overgang vormt tussen de Alpen en de Povlakte. Het meer ligt 193 m boven zeeniveau. Het meer is maximaal 372 m diep, 179 m beneden zeeniveau.

Het Lago Maggiore is gelegen in het grensgebied van Italië en Zwitserland. Zowel in Italië als Zwitserland ligt het meer in Italiaanstalig gebied. Het  is het tweede grootste meer van Italië, gelegen in een afwisselend landschap met bergen en stranden. Het wordt in het Italiaans ook wel Lago Verbano genoemd, van Lacus Verbanus, de oude Romeinse benaming. Het noordelijk deel ligt in Zwitserland met aantrekkelijke steden als Locarno en Ascona. De westelijke oever van het Italiaanse deel ligt in de regio Piëmont, de oostelijke oever in Lombardije. Van de glooiende oevers van het meer met gezellige en drukke stadjes  als Stresa en Luino en tal van bezienswaardigheden ben je in enkele kilometers in natuurgebieden met prachtige groene dalen en bergtoppen die tot een hoogte van 3000 meter reiken.

Bekende plaatsen langs het meer zijn Locarno, Ascona, Verbania, Luino en Stresa. De rivier de Ticino stroomt in het noorden het meer in en verlaat het weer in het zuiden om uiteindelijk in de Po uit te monden. Andere rivieren die het Lago Maggiore instromen zijn de Maggia, Toce en de Tresa. Er liggen ook eilandjes in het meer. De bekendste zijn de Borromeïsche Eilanden: Isola Bella, Isola Madre en Isola dei Pescatori. Deze eilandjes liggen in de grote baai of uitham van het meer naar het westen bij Verbania.

Er leven ook beroepsvissers van het meer. Er wordt ongeveer 150 ton vis per jaar gevangen. Het meer bevat een forelsoort die nergens anders ter wereld voorkomt.

Het meer is sinds lange tijd een belangrijke toeristische trekpleister. De Europese adel streek in de negentiende eeuw massaal neer in de luxe hotels of bouwde eigen villa’s, vaak met een botanische tuin zoals in Alpino, Baveno of Pallanza. Zo is langs de oevers van het hele meer een exotische beplanting ontstaan, met voornamelijk verschillende soorten palmen.

Sinds 1826 is er ook passagiersscheepvaart op het meer. De Navigazione Laghi heeft een vloot van ongeveer 25 schepen.