Lago Maggiore N1611

Luxe villa in Lago Maggiore, Nord Italia, Italië

4 slaapkamers

3 badkamers

8 personen

Zwembad

Zeezicht

Luxe villa voor 8 personen met privé zwembad en schitterend uitzicht over het Lago Maggiore. WiFi aanwezig.

Moderne villa vlakbij het meer gelegen op een privé landgoed van 8000m². De inrichting is stijlvol, deels art deco. De villa is voorzien van al het moderne comfort zoals de moderne keuken, badkamer met jacuzzi, WiFi internet maar ook een wellness gedeelte met sauna en een op zonnepanelen verwarmd zwembad. Zowel binnen de villa via grote glazen schuifdeuren als buiten op de terrassen in de tuin is er een schitterend uitzicht over het meer.

Interieur

Villa (200m²) verdeeld over 3 verdiepingen.
Begane grond: ruime en lumineuze living, eetkamer, moderne keuken met vaatwasser, toilet. Grote glazen schuifdeuren leiden naar terras.
Eerste verdieping: te bereiken via 9 treden, 3 slaapkamers met tweepersoonsbed en 2 badkamers waarvan 1 met jacuzzi en douche en 1 met bad. De slaapkamers komen uit op een balkon met uitzicht over de tuin en het meer
Beneden verdieping: slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en badkamer met douche. Wasruimte
Extra voorzieningen: WiFi internet, satelliet TV, wasmachine.

Exterieur

De schuifpui van de living komt uit op het grote terras met uitschuifbaar zonnescherm, eettafel en schitterend uitzicht over het meer. Barbecue aanwezig. Het privé park (8000m²) heeft een goed onderhouden gazon, bloemborders, schaduwrijke bomen. Het infinity zwembad (11×6, diepte 1,6 tot 2,4) wordt verwarmd op zonde-energie en is omgeven door een houten dek met ligbedden, ligstoelen en parasols. In het tuinhuis is een kleien spa aangelegd met sauna en wellnessruimte. Op verschillend plekken in de tuin zijn zitjes aangebracht om te genieten van het uitzicht. Een heerlijke plek voor een onvergetelijke vakantie.

Faciliteiten

De vakantievilla is gelegen op een rustige heuvel bij Verbania. Op wandelafstand (600m) ligt het charmante centrum met winkels, cafes and restaurants. Flaneer over de mooie promenade langs het meer of neem de veerboot en ontdek de vele bezienswaardigheden van het Lago Maggiore, inclusief de Borromei eilanden, de stad Stresa, het klooster Santa Caterina del Sasso, het kasteel van Angera… of zelfs helemaal tot in Zwitserland.
Afstanden: Verbania 1 km, Stresa 16 km, Lesa 26 km, Meina 30 km, Locarno 40 km, Lugano 79 km, Varese 85 km, Milaan 107 km, Como 117 km, Turijn 152 km, Arnhem 940 km.

Inclusief

  • Water, elektriciteit en gas (om te koken)
  • Wekelijks wisseling bed- en badlinnen (lakens, handdoeken, thee- en keukendoeken en badlakens zwembad)
  • WiFi internet,
  • Kinderbedje en kinderstoel.
  • Huisdieren op aanvraag vóór boeking.

Exclusief

  • Borgsom € 750 (contant)
  • Verwarmingskosten naar verbruik
  • Verwarming zwembad naar verbruik

Opmerking:
– Het beheerders echtpaar woont in een afgescheiden deel van de villa met eigen ingang en zorgen voor onderhoud van tuin en zwembad. De gasten hebben volledige privacy tijdens hun verblijf.
– Houd er rekening mee dat de extra kosten voor gas en elektriciteit (o.a. verwarming en airconditioning, indien van toepassing) vanwege de stijgende energiekosten en onzekerheid op de markt tijdens uw verblijf kunnen worden bijgewerkt naar de reële actuele markttarieven

Lees uitgebreide beschrijving

Beschikbaarheid en prijzen

Klik in de kalender op de gewenste aankomstdatum van uw vakantie en kies bij "Plan uw reis" de huurperiode. Bij "Plan uw reis" ziet u vervolgens de huurprijs voor het aantal weken dat u gekozen heeft.

De beschikbaarheid wordt opgehaald...

Vorige maand
Volgende maand

Ervaringen van onze gasten

Hellemans

Beoordeling: 8.7 / 10

Het feit dat de beheerder ook in de villa woont is op zich niet storend (zijn zeer discreet) maar je hoort wel
hun tv-toestel en ‘ s morgens om 7 u de garagepoort
opengaan.
Beoordeling: 8.7

9 november 2017

Omgeving

Het Lago Maggiore is een groot meer dat een vakantie tot een droom maakt: zwemmen, vissen, roeien, zeilen, windsurfen en dankzij de uitstekende waterkwaliteit ook duiken. De omgeving biedt alle ruimte voor wandelen, klimmen en mountainbiken. Golf-liefhebbers hebben keus uit een aantal prachtig gelegen golfbanen.  Mooie steden als  Milaan, Varese en Lugano liggen dichtbij.

Het meer is, net als de andere grote Italiaanse meren, het Comomeer en het Gardameer, in een van de ijstijden door een gletsjer uitgeslepen. Aan de zuidkant is daarbij een morenewal achtergelaten, die een soort natuurlijke dam vormt. Het meer is 212 km² groot, 60 km lang en maximaal 10 km breed. Het noordelijke deel ligt in de Alpen, het zuidelijke deel in het heuvelland dat de overgang vormt tussen de Alpen en de Povlakte. Het meer ligt 193 m boven zeeniveau. Het meer is maximaal 372 m diep, 179 m beneden zeeniveau.

Het Lago Maggiore is gelegen in het grensgebied van Italië en Zwitserland. Zowel in Italië als Zwitserland ligt het meer in Italiaanstalig gebied. Het  is het tweede grootste meer van Italië, gelegen in een afwisselend landschap met bergen en stranden. Het wordt in het Italiaans ook wel Lago Verbano genoemd, van Lacus Verbanus, de oude Romeinse benaming. Het noordelijk deel ligt in Zwitserland met aantrekkelijke steden als Locarno en Ascona. De westelijke oever van het Italiaanse deel ligt in de regio Piëmont, de oostelijke oever in Lombardije. Van de glooiende oevers van het meer met gezellige en drukke stadjes  als Stresa en Luino en tal van bezienswaardigheden ben je in enkele kilometers in natuurgebieden met prachtige groene dalen en bergtoppen die tot een hoogte van 3000 meter reiken.

Bekende plaatsen langs het meer zijn Locarno, Ascona, Verbania, Luino en Stresa. De rivier de Ticino stroomt in het noorden het meer in en verlaat het weer in het zuiden om uiteindelijk in de Po uit te monden. Andere rivieren die het Lago Maggiore instromen zijn de Maggia, Toce en de Tresa. Er liggen ook eilandjes in het meer. De bekendste zijn de Borromeïsche Eilanden: Isola Bella, Isola Madre en Isola dei Pescatori. Deze eilandjes liggen in de grote baai of uitham van het meer naar het westen bij Verbania.

Er leven ook beroepsvissers van het meer. Er wordt ongeveer 150 ton vis per jaar gevangen. Het meer bevat een forelsoort die nergens anders ter wereld voorkomt.

Het meer is sinds lange tijd een belangrijke toeristische trekpleister. De Europese adel streek in de negentiende eeuw massaal neer in de luxe hotels of bouwde eigen villa’s, vaak met een botanische tuin zoals in Alpino, Baveno of Pallanza. Zo is langs de oevers van het hele meer een exotische beplanting ontstaan, met voornamelijk verschillende soorten palmen.

Sinds 1826 is er ook passagiersscheepvaart op het meer. De Navigazione Laghi heeft een vloot van ongeveer 25 schepen.