Lago Maggiore N1906

Villa in Lago Maggiore, Nord Italia, Italië

4 slaapkamers

2 badkamers

8 personen

Zwembad

Mooie villa voor 8 personen met privézwembad, rustig gelegen in een groene landelijke omgeving bij Agrate dichtbij het Lago Maggiore. Airco en WiFi internet aanwezig.

De villa heeft een rustieke inrichting, passend bij de stijl van Noord Italië. Alles is ruim opgezet met onder meer 2 livings. De grote keuken heeft een typische uitstraling zoals je ook vindt in de wintersportgebieden en is voorzien van alle gemakken. De living op de eerste verdieping heeft een grote satelliet TV en een boekenkast. Een heerlijke villa om het merengebied te verkennen.

Interieur

Villa (270m²) verdeeld over 2 verdiepingen.
Begane grond: grote living met zithoek en open haard, eettafel. Ruime en volledig uitgeruste keuken met eettafel en zitbank. Slaapkamer met tweepersoonsbed en slaapkamer met stapelbed. Badkamer met douche.
Eerste verdieping: living met grote hoekbank en grote satelliet TV met homecenter, eettafel. Twee slaapkamers met tweepersoonsbed en badkamer met bad.
Verdere voorzieningen: airco, WiFi internet, satelliet TV, vaatwasser, wasmachine.

Exterieur

De villa biedt veel buitenruimte aan dankzij de grote overdekte patio’s aan weerszijden van de villa, met 2 lounge gedeelten, tafel, stoelen, barbecue en een fitness stepper. Een tuin (3500 m²) omringt de villa met een mooi verzorgd gazon, omgeven door eikenbomen (of ‘querce’ in het Italiaans zoals de naam van de villa) die schaduw bieden in de warme zomerdagen, en een mooi zwembad (12×6, diepte 1,5) met ligstoelen.

Faciliteiten

De Villa is zeer rustig gelegen nabij het dorpje Agrate Conturbia, in een landelijke omgeving waar het heerlijk wandelen en fietsen is. Voor golfliefhebbers zijn er 2 grote golfresorts op 5 km van de villa: Bogogno en Castelconturbia. Het Lago Maggiore ligt op slechts 10 km afstand, ideaal om te genieten van watersporten en stranden, om dorpen en eilanden te bezoeken (mis de Borromeo eilanden niet), en om het panoramische uitzicht vanaf de omliggende bergen te bewonderen (Mottarone, Laveno).

Afstanden: Agrate Conturbia 1,5 km, golf Bogogno 5,2 km, golf Castelconturbio 5,5 km, Dormeletto 10 km, Arona, 13,3 km, Meina 17,5 km, Lesa 22 km, Stresa 31,4 km, Verbania 54,3 km, Angera 21,4 km, Ispra 25,8 km, Leggiuno 34,2 km, Como 68,5 km, Milaan 70 km, Turijn 116 km, Utrecht 1046 km, Brussel 909 km.

Inclusief

  • Water, elektriciteit en gas
  • Airconditioning
  • WiFi internet
  • Babybed en kinderstoel

Exclusief

  • Borgsom 750
  • Schoonmaak € 200 per week (verplicht)
  • Beddengoed, badkamer en zwembad handdoeken € 120 (verplicht)
  • Verwarming naar verbruik volgens tarief van het seizoen

Extra diensten

  • Privékok en andere cateringopties
  • Extra schoonmaak en wissel van linnen
  • Personal trainer en massage
  • Toergids, bootverhuur en andere extra services (enkel op vooraanvraag – rechtstreeks te boeken bij de dienstverlener).

Beleid

  • Zwembad open circa van half mei tot eind september; contacteer ons voor de exacte data alvorens te boeken
  • Huisdieren niet toegestaan
  • Feesten of evenementen niet toegestaan.

 

Lees uitgebreide beschrijving

Beschikbaarheid en prijzen

Klik in de kalender op de gewenste aankomstdatum van uw vakantie en kies bij "Plan uw reis" de huurperiode. Bij "Plan uw reis" ziet u vervolgens de huurprijs voor het aantal weken dat u gekozen heeft.

De beschikbaarheid wordt opgehaald...

Vorige maand
Volgende maand

Ervaringen van onze gasten

Er zijn nog geen reviews achtergelaten voor Lago Maggiore N1906.

Omgeving

Het Lago Maggiore is een groot meer dat een vakantie tot een droom maakt: zwemmen, vissen, roeien, zeilen, windsurfen en dankzij de uitstekende waterkwaliteit ook duiken. De omgeving biedt alle ruimte voor wandelen, klimmen en mountainbiken. Golf-liefhebbers hebben keus uit een aantal prachtig gelegen golfbanen.  Mooie steden als  Milaan, Varese en Lugano liggen dichtbij.

Het meer is, net als de andere grote Italiaanse meren, het Comomeer en het Gardameer, in een van de ijstijden door een gletsjer uitgeslepen. Aan de zuidkant is daarbij een morenewal achtergelaten, die een soort natuurlijke dam vormt. Het meer is 212 km² groot, 60 km lang en maximaal 10 km breed. Het noordelijke deel ligt in de Alpen, het zuidelijke deel in het heuvelland dat de overgang vormt tussen de Alpen en de Povlakte. Het meer ligt 193 m boven zeeniveau. Het meer is maximaal 372 m diep, 179 m beneden zeeniveau.

Het Lago Maggiore is gelegen in het grensgebied van Italië en Zwitserland. Zowel in Italië als Zwitserland ligt het meer in Italiaanstalig gebied. Het  is het tweede grootste meer van Italië, gelegen in een afwisselend landschap met bergen en stranden. Het wordt in het Italiaans ook wel Lago Verbano genoemd, van Lacus Verbanus, de oude Romeinse benaming. Het noordelijk deel ligt in Zwitserland met aantrekkelijke steden als Locarno en Ascona. De westelijke oever van het Italiaanse deel ligt in de regio Piëmont, de oostelijke oever in Lombardije. Van de glooiende oevers van het meer met gezellige en drukke stadjes  als Stresa en Luino en tal van bezienswaardigheden ben je in enkele kilometers in natuurgebieden met prachtige groene dalen en bergtoppen die tot een hoogte van 3000 meter reiken.

Bekende plaatsen langs het meer zijn Locarno, Ascona, Verbania, Luino en Stresa. De rivier de Ticino stroomt in het noorden het meer in en verlaat het weer in het zuiden om uiteindelijk in de Po uit te monden. Andere rivieren die het Lago Maggiore instromen zijn de Maggia, Toce en de Tresa. Er liggen ook eilandjes in het meer. De bekendste zijn de Borromeïsche Eilanden: Isola Bella, Isola Madre en Isola dei Pescatori. Deze eilandjes liggen in de grote baai of uitham van het meer naar het westen bij Verbania.

Er leven ook beroepsvissers van het meer. Er wordt ongeveer 150 ton vis per jaar gevangen. Het meer bevat een forelsoort die nergens anders ter wereld voorkomt.

Het meer is sinds lange tijd een belangrijke toeristische trekpleister. De Europese adel streek in de negentiende eeuw massaal neer in de luxe hotels of bouwde eigen villa’s, vaak met een botanische tuin zoals in Alpino, Baveno of Pallanza. Zo is langs de oevers van het hele meer een exotische beplanting ontstaan, met voornamelijk verschillende soorten palmen.

Sinds 1826 is er ook passagiersscheepvaart op het meer. De Navigazione Laghi heeft een vloot van ongeveer 25 schepen.