Montepulciano T1003

Luxe villa in Val di Chiana, Toscana, Italië

6 slaapkamers

6 badkamers

12 personen

Zwembad

Karakteristiek luxe landhuis voor 12 (+3) personen met privé zwembad en adembenemend uitzicht over de wijngaarden tot aan Montepulciano en Cortona. WiFi en airco.

Deze villa is omgeven door wijngaarden en biedt een schitterend uitzicht op Montepulciano, een stadje met een prachtig middeleeuws centrum, en zelfs cortona en Chianciano Terme, met zijn thermale baden. Dit is de streek van de beroemde wijn “Vino Nobile di Montepulciano”. De inrichting is stijlvol in een mix van modern en antiek. De villa bestaat uit 2 gedeelten die verbonden zijn door een binnentrap, terwijl de 6e slaapkamer zich bevindt in het gastenverblijf naast de villa. Er zijn 2 livings en 2 complete keukens, 6 badkamers en 6 ruime slaapkamers met airco. Prachtige tuin met privé zwembad. Ideale accommodatie voor meerdere families die samen vakantie willen vieren maar ook enige privacy wensen. WiFi aanwezig.

Interieur

Landhuis verdeeld over 2 verdiepingen (+ gastenverblijf) voor 12 (+3) personen.
Begane grond: grote living, eetkamer met eettafel voor 16 personen, woonkeuken met brede oven, fornuis met 6 gaspitten, grote koelkast met vriesgedeelte, vaatwasser. Openslaande deuren naar voorkant en naar het terras aan de achterkant van het huis. Zeer ruime slaapkamer (tweepersoonsbed) met (bed)bank en ensuite badkamer met douche, 2 slaapkamers (tweepersoons bed/2 eenpersoonsbedden) beiden met badkamer met douche. Kleine hal met trap die leidt naar eerste verdieping. Apart toilet.
Eerste verdieping: living, complete keuken met oven, 4 pits gasstel, koelkast en vaatwasser, eetgedeelte. Ruime slaapkamer (tweepersoonsbed) met badkamer met groot hoekbad en aparte douche, slaapkamer (tweepersoonsbed) met badkamer met douche.
Gastenhuis: tweepersoonsslaapkamer met en-suite badkamer met douche, kleine living met bedbank voor 2 personen.
Extra voorzieningen: airco in alle slaapkamers, satelliet TV, DVD speler, WiFi, wasmachine.

Exterieur

De villa is omgeven door een prachtige tuin met gazons, bloemborders en bomen. Rondom de villa liggen verschillende terrassen met parasols. Barbecue en houtoven aanwezig. Bij het zonnig gelegen zwembad (5x10m) met ligbedden is een overdekt terras. Schitterend uitzicht op zowel Montepulciano als Cortona. Gasten kunnen fruit plukken in de fruitboomgaard.

Faciliteiten

De eigenaar van dit landhuis produceert biologische wijn en olijfolie uit eigen wijn en olijfgaard. Gasten worden door de eigenaar getrakteerd op een wijnproeverij, hij is immers naast wijnproducent ook “sommelier”. Bij aankomst staat een welkomstmand klaar met wijn uit eigen productie en boodschappen voor een eerste ontbijt. Verder is er de gaarde met fruitbomen waar de gasten vrij uit mogen plukken (alles biologisch). De eigenaren bieden een keur aan activiteiten zoals een kaasproeverij; excursies naar de plekken waar beroemde films zijn opgenomen (“Gladiator”, “Twighlight: New Moon”, “Under the Tuscan Sun”, “English Patient”); fietstochten; kunst en cultuurtocht door Montepulciano, thematische diners en speciaal voor kinderen pizza maken inclusief het kneden van het deeg. De eigenaren zelf wonen in de buurt van Montepulciano. In Montepulciano zijn verder alle voorzieingen te vinden zoals supermarkt, apotheek, bank, bars en restaurants.

Afstanden: Montepulciano 3km, Chiansiano Terme 6 km, Siena 45km, Florence 85km, Cortona 26km, Montalcino 30km, Pienza 14km, Perugia 75 km, Roma 180 km, Arnhem 1399 km.

Inclusief

  • Water, elektriciteit en gas om te koken
  • Wekelijks wisseling bed- en linnengoed (lakens, handdoeken, badhanddoeken, thee- en keukendoeken)
  • Midweekse wisseling handdoeken
  • Wifi internet
  • Kinderbedje en kinderstoel op aanvraag
  • Welkomstmand
  • Eerste boodschappen voor zondag ontbijt

Exclusief

  • Borgsom € 500
  • Eindschoonmaak € 235
  • Verwarming of airconditioning (eerste € 75 gratis)
  • Kok op aanvraag
  • Extra schoonmaak of wisseling bed- en linnengoed
  • Huishoudelijke hulp € 16 per uur met een min. van 3 uur.

Lees uitgebreide beschrijving

Beschikbaarheid en prijzen

Klik in de kalender op de gewenste aankomstdatum van uw vakantie en kies bij "Plan uw reis" de huurperiode. Bij "Plan uw reis" ziet u vervolgens de huurprijs voor het aantal weken dat u gekozen heeft.

De beschikbaarheid wordt opgehaald...

Vorige maand
Volgende maand

Ervaringen van onze gasten

Er zijn nog geen reviews achtergelaten voor Montepulciano T1003.

Omgeving

De Val di Chiana is een streek in Toscane met zachtglooiende heuvels ten zuiden van Arezzo tot aan Orvieto en grenst aan het Lago Trasimeno. Van bovenaf bekeken lijkt het een lappendeken door de afwissling van velden met olijfgaarden, wijngaarden, zonnebloemen, mais en graan met hier en daar een meer zoals het Lago di Montepulciano en het Lago di Chiusi.

De belangrijkste plaatsen zijn Montepulciano, Chiusi, Sarteano, Chianciano Terme, Cetona en San Casciano dei Bagni. Montepulciano is een schilderachtig middeleeuws stadje met een stadhuis wat een kleine kopie is van het Palazzo Vecchio in Florence. Montepulciano is met name bekend voor zijn topwijn Vino Nobile di Montepulciano en de Rosso di Montepulciano.

Bezoek een van de vele cantina om deze heerlijke wijnen te proeven. Verder herbergt Montepulciano in juli en augustus het muziekfestival “Cantiere”. In 2000 kwam ik aan op het centrale plein en werd de musical West Side Story opgevoerd; dit was een heel speciale belevenis.