Orvieto U1502

Luxe villa in Orvieto, Umbria, Italië

6 slaapkamers

6 badkamers

12 personen

Zwembad

Zeer exclusieve villa voor 12 personen met privé zwembad (met jacuzzi) en Spa met hammam, jacuzzi en fitnessruimte. Prachtig gelegen met schitterende vergezichten. Airco in 3 slaapkamers en WiFi aanwezig.

Deze luxe villa is schitterend gelegen tussen het Lago di Corbara en Orvieto met rondom adembenemende vergezichten over het umbrische heuvellandschap. Sfeervolle inrichting in een mix van landelijk en modern, met 3 livings (1 living beschikt over een 52″ Flatscreen TV/Hometheater) en een grote woonkeuken. Airco is aanwezig in 3 slaapkamers. Uniek is de prachtige Spa (110 m²) met een grote hammam (Turks bad), een douche met lichttherapie, een hydrosilence jacuzzi, een relaxruimte en fitnessruimte. In het mooie park rondom de villa ligt een prachtig vormgegeven zwembad met jacuzzi, een zonneterras met fontein en een luxe gazebo met lounge-meubels. Een heerlijke accommodatie voor luxe en ontspanning zoekt, maar tevens ideaal gelegen om alle kunststeden van midden-Italië te bezoeken.

Interieur

Villa (12 personen) verdeeld over 2 verdiepingen.
Begane grond: living met open haard en openslaande deuren naar de veranda, grote woonkeuken met eettafel, grote oven, 5-pits kookplaat, open haard/barbecue, koelkast met vriesgedeelte, vaatwasser, magnetron, koffiezetapparaat, toaster, blender, staafmixer. Tweede living met 52“ LCD TV/hometheater. Spa met jacuzzi, hammam, douche met lichttherapie, fitnessruimte en relaxruimte. Tweepersoons slaapkamer met en-suite badkamer met douche, extra apart toilet.
Eerste verdieping: kleine living (entresol), 3 tweepersoons slaapkamers met en-suite badkamer (2 met ligbad, 1 met douche), 2 slaapkamers met 2 eenpersoonsbedden, 1 badkamer met douche.
Extra voorzieningen: satelliet TV, wasmachine, airco in 3 slaapkamers, WiFi internet.

Exterieur

Grote overdekte veranda met eettafel voor uw lunch of diner buiten. Prachtige mediterrane tuin met grote grasvelden, palmbomen, cipressen en olijfbomen en adembenemende vergezichten op de omliggende heuvels met olijfbomen en wijngaarden. Schitterend zwembad (7×14, diepte 1,20 tot 2,80) met jacuzzi, groot zonneterras met houten ligbedden en een grote pergola met lounge-meubels. Barbecue, houtoven en pingpongtafel aanwezig.

Faciliteiten

Op 5 km van de villa vindt u een supermarkt, bar, bank en een apotheek. Orvieto ligt op 19 km met diverse supermarkten, winkels, een apotheek, ziekenhuis, en vele bars en restaurants.
Afstanden: supermarkt 5 km, Orvieto 19 km, Todi 33 km, Perugia 72 km, Assisi 89 km, Meer van Bolsena 34 km, Trasimeense meer 79 km, Siena 127 km, Florence 173 km, Rome 107 km, Arnhem 1454 km.

Inclusief

  • Water en gas (koken, warm water)
  • Wekelijks wisseling van bed- en linnengoed (lakens, handdoeken, thee- en keukendoeken, badlakens)
  • Eindschoonmaak
  • 1 kinderbedje, 1 kinderstoel
  • WiFi internet

Exclusief

  • Borgsom € 600 (contant)
  • Elektriciteit € 0,39 per Kw
  • Verwarmingskosten naar verbruik € 4 per m²
  • Airconditioning is afhankelijk van verbruik elektriciteit
  • Extra schoonmaak € 15 per uur
  • Huisdier € 50 per week per huisdier

Lees uitgebreide beschrijving

Beschikbaarheid en prijzen

Klik in de kalender op de gewenste aankomstdatum van uw vakantie en kies bij "Plan uw reis" de huurperiode. Bij "Plan uw reis" ziet u vervolgens de huurprijs voor het aantal weken dat u gekozen heeft.

De beschikbaarheid wordt opgehaald...

Vorige maand
Volgende maand

Ervaringen van onze gasten

Er zijn nog geen reviews achtergelaten voor Orvieto U1502.

Omgeving

Magistraal gelegen boven op een rots ligt Orvieto en is van ver al te zien. Een mystieke plek omgeven door een prachtige natuur en in het centrum van de vele Etruskische vindplaatsen.

Begin een bezoek aan Orvieto door Orvieto voorbij te rijden in de richting van het Lago Bolsena, want dan komt u bij een uitkijkpunt vanwaar u Oriveto in zijn volle glorie kunt zien liggen. Keer daarnaar weer terug naar de stad. De Dom van Orvieto wordt wel een van de mooiste kerken van Italië noemd. Niet alleen vanwege de prachtige façade, maar zeker ook vanwege de fantastische fresco’s van Luca Signorelli in de Capella di San Brizio. Michelangelo heeft deze fresco’s als voorbeeld genomen voor zijn werk in de Sixtijnse kapel.

Daarnaast is een bezoek aan de Pozzo di San Patrizio een bezoek waard, ook leuk voor kinderen. Maar Orvieto is ook een gezellige stad om te flaneren, te winkelen of heerlijke lokale producten te kopen in een van de vele delicatessenwinkels. Verder herbergt het ook een paar winkels die gespecialiseerd zijn in houtsnijwerk, zo is een bezoek aan Michelangeli zeker de moeite waard. Vlakbij ligt ook het “Castello della Sala”, een van de mooiste en best bewaard gebleven middeleeuwse forten in Italië, waarin nu het beroemde wijnhuis “Antinori” is gehuisvest. Probeer zeker de ‘Cervaro della Sala’, een heel bijzondere, zacht kruidige Chardonnay!