Orvieto U1707

Luxe villa in Orvieto, Umbria, Italië

3 slaapkamers

4 badkamers

6 personen

Zwembad

Prachtige luxe villa voor 6 (+2) personen met privé zwembad, zeer ruim opgezet. Gelegen tussen Orvieto en Bagnoregio vlakbij meer van Bolsena. Airco en WiFi aanwezig.

Deze prachtige luxe, moderne villa is onlangs in de verhuur gekomen. De villa is zeer ruim opgezet en is voorzien van 2 moderne keukens met alle denkbare voorzieningen en moderne, grote badkamers. De inrichting is elegant en speels, zoals onder meer het houtsnijwerk van Michelangeli uit Orvieto. Er is bewust voor gekozen om de villa niet op te delen met veel slaapkamers. De bedbank maakt het mogelijk dat er toch 8 personen kunnen verblijven. Zo kunnen 2 families samen zijn en toch hun privacy hebben.

Interieur

Villa (220m²) verdeeld over 2 verdiepingen.
Begane grond: living met open haard en eettafel, woonkeuken met alle voorzieningen en houtoven (voor pizza’s), eetkamer die uitkomt op het terras. Tweede woonkeuken met eettafel. Badkamer met douche
Eerste verdieping: slaapkamer met tweepersoonsbed, inloopkast, badkamer met bad. Slaapkamer met tweepersoonsbed en badkamer met inloopdouche. Slaapkamer met tweepersoonsbed en badkamer met inloopdouche. Doorloop ruimte naar terras op eerste verdieping met bedbank.
Verdere voorzieningen: airco slaapkamers, WiFi internet, satelliet TV, Stereo, wasmachine, horren.

Exterieur

De villa ligt boven op een heuvel en heeft een terrasvormige tuin met veel brem, lavendel en rozemarijn. De eetkamer komt uit op het terras met buitentafel en parasol en lounge-meubelen. Het zwembad (10×4) heeft een romaanse trap met een grote, brede eerste trede, ideaal met kleine kinderen. Barbecue aanwezig.

Faciliteiten

De dichts bijzijnde plaats met een kruidenier, bakker en slager is Lubriano op 4 km van de villa. De grote stad Orvieto ligt op 15 km. Hier vind je alle voorzieningen zoals apotheek, geldautomaat, supermarkt, vele winkels, bars en restaurants. Bijvoorbeeld Osteria da Mamma Angela en Antica Rupe. Bezoek de mooiste kathedraal van Italië met de fresco’s van Luca Signorelli. Vergeet ook niet een bezoek aan de Pozzo Santo Patrizio en daal de trappen af. Koop een houtsnijwerk bij Michelangeli, een must.
Het Lago Bolsena is een groot meer met helder, fris water ook hartje zomer en ligt op 17 km van de villa. Rond het meer zijn vele restaurants die vis uit het meer op het menu hebben staan. Neem bijvoorbeeld eens de Pesce Persico fritto.
Rondom de villa liggen verschillende dorpjes met een bar en/of restaurant.
Afstanden: Lubriano 4 km, Orvieto 15 km, Bolsena 17 km, Baschi 18 km (zeer goed restaurant), Montefiascone 26 km (wijn Est, est est), Civitella del Lago 27 km, Acquapendente 35 km, Viterbo 35 km, Todi 44 km, San Casciano dei Bagni 61 km, Termen van Saturnia 70 km, Perugia 82 km, Spoleto 85 km, Casacate delle Marmore (watervallen, raften) 91 km, Assisi 95 km, Siena 120 km, Rome 126 km, Florence 170 km, Brussel 1380 km, Arnhem 1455 km

Inclusief

  • Water
  • Elektriciteit tot 150 kw per week, daarboven € 0,50 per kw
  • Wekelijks wisseling bed- en badlinnen (lakens, handdoeken, thee- en keukendoeken)
  • WiFi internet
  • 1 kinderbedje en 1 kinderstoel

Exclusief

  • Borgsom € 500 (contant)
  • Elektriciteit boven 150 kw per week, € 0,50 pr kw
  • Gas naar verbruik € 4 per m³
  • Airco, zie verbruik elektriciteit
  • Eindschoonmaak € 100 (verplicht)

Lees uitgebreide beschrijving

Beschikbaarheid en prijzen

Klik in de kalender op de gewenste aankomstdatum van uw vakantie en kies bij "Plan uw reis" de huurperiode. Bij "Plan uw reis" ziet u vervolgens de huurprijs voor het aantal weken dat u gekozen heeft.

De beschikbaarheid wordt opgehaald...

Vorige maand
Volgende maand

Ervaringen van onze gasten

Monique en John

Beoordeling: 9.7 / 10

Nu al twee keer van een prachtig verblijf kunnen genieten! De villa is mooi en ruim en van alle gemakken voorzien. We hebben heerlijk gezwommen tussen de geurende rozemarijn-planten en rozenstruiken. Walter, de eigenaar, is zeer gastvrij en behulpzaam, en je kunt ook altijd terugvallen op Rob van La Porta Vacanze met vragen over van alles — van goede restaurants tot wat te doen op regenachtige dagen. Absoluut top!

26 oktober 2021

Gert Nijland

Beoordeling: 10 / 10

Huis U1707 is een waar paradijs! Zeer luxe van binnen en buiten heb je alles wat je je maar wenst. Een heerlijke lounge set met schaduw op terras, prachtig zwembad met Romeinse trap (ideaal voor kinderen). De villa is voorzien van horren op de slaapkamers alsmede airco, heerlijk slapen met deze temperaturen. De villa is makkelijk vindbaar al haalt de eigenaar Walter je op bij Canale Nuovo. Walter woont in Orvieto en doet werkelijk alles voor zijn gasten, een excellente gastheer! De ligging is fenomenaal bovenop de heuvel met prachtig uitzicht. Voor mensen met honden is het hier ook perfect, je kunt heel lang wandelen zonder iemand tegen te komen. Wij huren al heel lang huizen maar deze villa U1707 staat met stip op 1. Oh ja, de omgeving is ook prachtig. Vooral Lago di Bolsena is prachtig met heel veel kleine strandjes rondom het meer. Vakantie vieren is dit huis huren, een waar paradijs! Grazie mille Walter! En wederom bedankt Rob voor je uitstekende service! Inmiddels voor 2020 weer voor 3 weken geboekt. Wij keren terug!

21 oktober 2019

Y. Barbaro

Beoordeling: 8.2 / 10

Wij hebben een heerlijke week gehad in dit huis. Het is een heel mooi, ruim huis. Goede slaapkamers met goede bedden, heerlijk luxe met eigen badkamers! De ligging van het huis is wel wat afgelegen, dat zou beter vermeld kunnen worden op de website.
Enige minpunten: geen waterkoker, geen lekkere loungeset of luie stoelen buiten, veel kalkaanslag in de badkamers en keuken (kraan etc). Omgeving is verder wel rustgevend, Orvieto is een prachtig stadje en Bagnoregio is zeker ook een aanrader!
Gemiddelde score 8,2
Opmerking La Porta Vacanze. voor 2019 komen er lounge meubelen en airco. Ook zal er dan een waterkoker zijn.

10 augustus 2018

Meulewaeter Ivan

Beoordeling: 10 / 10

Wij brachten met de ganse familie (6 volwassene en een baby ) een zalige en onvergetelijke vakantie door in deze villa . Prachtige ruime villa , kraaknet en voorzien van alle comfort. Ideale locatie en uitvalsbasis om Umbrië , Lazio en Zuid-Toscane te verkennen. Heel lieve en behulpzame eigenaar . Een echte aanrader . Bedankt voor een schitterende vakantie ! Groetjes
Gemiddelde score: 10

Omgeving

Magistraal gelegen boven op een rots ligt Orvieto en is van ver al te zien. Een mystieke plek omgeven door een prachtige natuur en in het centrum van de vele Etruskische vindplaatsen.

Begin een bezoek aan Orvieto door Orvieto voorbij te rijden in de richting van het Lago Bolsena, want dan komt u bij een uitkijkpunt vanwaar u Oriveto in zijn volle glorie kunt zien liggen. Keer daarnaar weer terug naar de stad. De Dom van Orvieto wordt wel een van de mooiste kerken van Italië noemd. Niet alleen vanwege de prachtige façade, maar zeker ook vanwege de fantastische fresco’s van Luca Signorelli in de Capella di San Brizio. Michelangelo heeft deze fresco’s als voorbeeld genomen voor zijn werk in de Sixtijnse kapel.

Daarnaast is een bezoek aan de Pozzo di San Patrizio een bezoek waard, ook leuk voor kinderen. Maar Orvieto is ook een gezellige stad om te flaneren, te winkelen of heerlijke lokale producten te kopen in een van de vele delicatessenwinkels. Verder herbergt het ook een paar winkels die gespecialiseerd zijn in houtsnijwerk, zo is een bezoek aan Michelangeli zeker de moeite waard. Vlakbij ligt ook het “Castello della Sala”, een van de mooiste en best bewaard gebleven middeleeuwse forten in Italië, waarin nu het beroemde wijnhuis “Antinori” is gehuisvest. Probeer zeker de ‘Cervaro della Sala’, een heel bijzondere, zacht kruidige Chardonnay!