San Gimignano T1410

Appartement in San Gimignano, Toscana, Italië

3 slaapkamers

2 badkamers

6 personen

Zwembad

Schitterend, luxe appartement voor 6 (+1) personen met privé zwembad in een kleinschalige, exclusieve residence vlakbij San Gimignano. WiFi aanwezig.

Dit schitterende, luxe appartement is uniek gelegen in een prachtig gerestaureerde middeleeuwse toren in de heuvels vlakbij San Gimignano, tussen Florence en Siena. De toren maakt deel uit van een zeer kleinschalige residence, een voormalig gehucht voor bedevaartgangers. Het appartement ligt aan het begin van een klein pittoresk straatje, en is uniek vanwege de besloten privé tuin, het privé zwembad en de rust die het biedt. Het werd in 2012 compleet gerenoveerd en ingericht, en heeft een bijzonder stijlvolle en elegante, maar tegelijkertijd warme en sfeervolle aankleding. Prachtig zijn ook de hoge, gewelfde plafonds op de begane grond en de grote natuurstenen open haard. Luxe tot in de puntjes, met o.a. stoffering in linnen en zijde, elegant kristal en porselein, zilveren bestek en zeer comfortabele matrassen (Memory Foam). Een perfecte, rustige uitvalsbasis om de Chianti-streek te verkennen.

Interieur

Appartement (200 m²) voor 6 (+1) personen, verdeeld over 2 verdiepingen.
Begane grond: dubbele living met open haard en openslaande deuren naar het overdekte terras en de tuin. Woonkeuken met oven, 5-pits gasstel, vaatwasser, koelkast met vriesgedeelte, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker. Eetkamer. Slaapkamer met tweepersoonsbed, inloop-kast en en suite badkamer met douche. Extra toilet.
Eerste verdieping: grote masterslaapkamer met tweepersoonsbed en elegante bank, slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden, badkamer met douche.
Extra voorzieningen: WiFi, wasmachine, satelliet TV, Stereo/DVD-speler, strijkset.

Exterieur

Besloten privé tuin met een mooi gazon, zonneterras met ligbedden en -stoelen en privé zwembad (8x4m). De hoge heg rondom de tuin garandeert maximale privacy. Overdekt terras met eettafel voor uw lunch of diner buiten. BBQ aanwezig. Gemeenschappelijke overdekte parkeerplaats.

Faciliteiten

Dit appartement is uniek gelegen in een schitterend gerestaureerde middeleeuwse toren in een kleine en rustige residence vlakbij San Gimignano. De centrale ligging in de glooiende heuvels van de Chianti-streek tussen Siena en Florence, maakt deze accommodatie een perfecte uitvalsbasis voor bezoeken aan een van de vele wijndomeinen die de Chianti rijk is, en aan de mooie kunststeden van Toscane. Het autovrije San Gimignano, met haar 14 overgebleven middeleeuwse torens, ligt op slechts 12 km afstand. Ook Colle Val d’Elsa, het kristalcentrum van Toscane, is een bezoek waard, evenals het Etruskische Volterra, met zijn prachtige Romeinse theater daterend uit de eerste eeuw v. Chr.
De residence ligt landelijk en rustig, en toch op maar 5 minuten rijden van het dichtstbijzijnde plaatsje, Poggibonsi, met alle voorzieningen (winkelcentrum, bars, banken, ziekenhuis). Op aanvraag kan een kokkin worden ingehuurd, of een babysitter. Toeristische informatie is in het appartement aanwezig.
Afstanden: Poggibonsi 6 km, San Gimignano 12 km, Siena 39 km, Florence 45 km, Volterra 37 km, Greve in Chianti 39 km, Montalcino 77 km, Zee bij Marina di Castagneto 93 km, Arezzo 91 km, Pisa 85 km, Lucca 86 km, Cortona 107 km, Perugia 143 km, Rome 268 km, Arnhem 1325 km.

Inclusief
  • Water
  • Bedlinnen, handdoeken, keuken- en theedoeken
  • 1 kinderbedje, 1 kinderstoel
  • WiFi internet
Exclusief
  • Waarborgsom € 500
  • Gas (koken en verwarming) naar verbruik € 2,5 m³
  • Elektriciteit naar verbruik € 0,50 per Kw
  • Eindschoonmaak € 25 per persoon met minimum van € 150
  • Extra schoonmaak op aanvraag
  • Kokkin of babysitter op aanvraag
  • Huisdier toegestaan op aanvraag

Lees uitgebreide beschrijving

Beschikbaarheid en prijzen

Klik in de kalender op de gewenste aankomstdatum van uw vakantie en kies bij "Plan uw reis" de huurperiode. Bij "Plan uw reis" ziet u vervolgens de huurprijs voor het aantal weken dat u gekozen heeft.

De beschikbaarheid wordt opgehaald...

Vorige maand
Volgende maand

Ervaringen van onze gasten

Er zijn nog geen reviews achtergelaten voor San Gimignano T1410.

Omgeving

San Gimginano is de stad met de vele middeleeuwse torens en de romantische pleintjes. Niet voor niets is San Gimgnano als eerste stad in de provincie Siena vermeld op de Werelderfgoedlijst van de Unesco.

San Gimignano biedt geschiedenis, meesterwerken van de kunst, een unieke architectuur met de nog overgebleven middeleeuwse torens en het ligt in een prachtig Toscaans landschap. Daarbij komen de gastronomische genoegens van heerlijk eten en heerlijke wijnen zoals de Vernaccia de eerste Italiaanse witte wijn met het keurmerk DOCG. En San Gimignano ligt in hartje Toscane waardoor de andere juweeltjes van architectuur zoals Florence, Siena, en het dichtbij gelegen Volterra, maar ook de Chianti streek binnen bereik liggen. Hier zijn verschillende restaurants en vele wijnwinkels te vinden.

Een tip: bezoek eens de Benediktijner abdij van Monte Oliveto Maggiore om de muurschilderingen van o.a Luca Signorelli te bewonderen. Of een dagje naar zee, de kust van Livorno ligt op ongeveer 60 km.

Een aanrader om te gaan eten is Trattoria “Chiribiri”, een onvervalste Italiaanse trattoria waar ze de meest heerlijke Toscaanse gerechten serveren. Probeer als desert de Panna Cotta ai frutti di bosco (bosvruchtjes), “ik heb nog nooit zo een lekkere panna cotta geproefd”.

Op het centrale plein zit de beste “gelateria” van de wereld, zo uitgeroepen in 2006.