Toscane zee-Monte Argentario T1901

Villa in Monte Argentario, Toscana, Italië

4 slaapkamers

3 badkamers

8 personen

Zwembad

Zeezicht

Villa voor 8 personen op de Monte Argentario met zeezicht, grote jacuzzi in de tuin en toegang tot Beachclub.

Charmante villa spectaculair gelegen hoog op de Monte Argentario, het schiereiland aan de zuidpunt van Toscane. Deze villa biedt prachtige uitzichten over de Middellandse Zee en de eilanden Giglio, Elba, Giannutri en Monte Cristo. Gelegen in een grote tuin met vele mediterrane struiken biedt het alle privacy. De villa beschikt over een grote jacuzzi in de buitenlucht en lidmaatschap van de meest exclusieve privé-strandclub in de omgeving. De baai van deze Beach Club ligt op slechts 5 minuten van de villa. De villa is in Britse stijl ingericht en is een ideaal verblijf voor een groep vrienden of 2 gezinnen.

Interieur

Villa verdeeld over 2 versiepingen
Begane grond: living met zeezicht en open haard, eetkamer, keuken met gasfornuis, oven, koelkast met vriesvak, vaatwasser, magnetron, koffiezetapparaat, ketel, broodrooster.
Eerste verdieping: 2 slaapkamers met tweepersoonsbed, 2 slaapkamers met 2 eenpersoonsbedden
Verdere voorzieningen: WiFi, kabel TV, wasmachine

Exterieur

De villa wordt omgeven door een grote mediterrane tuin. Op het terras staat een grote stenen eettafel om "al fresco" te ontbijten of dineren en is een lounge gedeelte. iets verderop staat de grote jacuzzi omgeven door deckchairs en liggedeelte. De tuin biedt op alle plekken schitterende vergezichten over de Toscaanse zee. Bij avond kun je hier genieten van een van de mooiste zonsondergangen.

Faciliteiten

Een steile en bochtige weg brengt de archipel over de glinsterende blauwe Middellandse Zee en de Toscaanse archipel. De villa is lid van de Cala Piccola Beach Club, een prachtige baai op slechts vijf minuten van de villa. De club is volledig uitgerust en biedt een zeer goed restaurant en bar. De club biedt ook een gratis pendeldienst van de Panoramica naar de baai en terug. Gratis toegang tot de club is beschikbaar voor vier personen en een auto. Voor extra gasten wordt een kleine vergoeding in rekening gebracht. De villa ligt op twee uur rijden van Siena, Florence en Rome. Er is een prachtige 18-holes golfbaan tussen Porto Santo Stefano en Orbetello, terwijl de warmwaterbronnen van Saturnia en de talloze verborgen schatten van de Maremma allemaal binnen 50 minuten rijden van de villa liggen.
Afstanden: Porto Santo Stefano 8 km, Porto Ercole 17 km, Orbetello 16 km, Capalbio 41 km, Grosseto 51 km, Pitigliano 69 km, Viterbo 102 km, Orvieto 119 km, Siena 124 km, Montepulciano 140 km, Rome 169 km.

Inclusief

  • Gas, elektriciteit en water
  • Wekelijks wisseling van bed-en linnengoed (lakens, handdoeken, thee- en keukendoeken)
  • 1 kinderbedje en 1 kinderstoel
  • WiFi internet
  • Jacuzzi in de tuin

Exclusief

  • Borgsom € 600
  • Verwarmingskosten naar verbruik
  • Eindschoonmaak € 200

Lees uitgebreide beschrijving

Beschikbaarheid en prijzen

Klik in de kalender op de gewenste aankomstdatum van uw vakantie en kies bij "Plan uw reis" de huurperiode. Bij "Plan uw reis" ziet u vervolgens de huurprijs voor het aantal weken dat u gekozen heeft.

De beschikbaarheid wordt opgehaald...

Vorige maand
Volgende maand

Ervaringen van onze gasten

Er zijn nog geen reviews achtergelaten voor Toscane zee-Monte Argentario T1901.

Omgeving

Het schiereiland Argentario is verbonden met het vaste land door 3 landtongen. Tussen dit schiereiland en het vaste land ligt de lagune van Orbetello met een grote variëteit van vogels. Op dit schiereiland zijn twee kleine havenstadjes, Porto Ercole (befaamd als vakantieoord van de Koninklijke familie) en Porto Santo Stefano. Porto Santo Stefano is meer gemoedelijke vissersdorpjes met een boulevard en verschillende restaurants, bars, winkeltjes en niet te vergeten een zeer goede vismarkt. Porto Ercole is meer mondain met boetieks en winkels met de laatste mode. In de haven liggen luxe jachten van bekende Italianen.

Voor de jongeren die van nachtvertier houden zijn langs de boulevard diverse bars en nachtclubs. Sinds 2004 is er de 18 holes Argentario Golf Club, http://argentariogolfclub.it/ een ressort met golfbaan en een kuuroord. Voor de strandliefhebbers zijn de twee landtongen met de zandstranden Feniglia en Giannella zeer aan te raden. Met kinderen is met name het de Feniglia aan te raden. Hier is het minder druk en loop de zee heel geleidelijk af. Daarnaast is het omgeven door pijnboombossen waar ook heerlijk gefietst kan worden. Maar zeker zo interessant is een duik in het kristalheldere water van de vele rotsstrandjes die de Argentario omgeven.

Orbetello, tussen twee lagunes in gelegen, is een prachtig plaatsje met een leuk winkel centrum en enkele zeer goede restaurants (natuurlijk met vis op het menu). Verder zijn Pitigliano, een stadje oprijzend uit een rots en Sovana zeker de moeite waard. Zo ook Capalbio met zijn dubbele middeleeuwse ommuring. Voor natuurliefhebbers is een must het natuurpark Lago Burano met onder meer flamingo’s. Boven Ansedonia zijn de opgravingen/ruines van de oude Romeinse stad Cosa te bezichtigen.

Naar de eilandjes Giglio en Gianutri is een bootverbinding. Het grotere Giglio heeft een bekoorlijk haventje omgeven door gekleurde huizen. Pak een bus of taxi naar het kasteel Giglio en neem daar een lunch met de befaamde Giglio wijn.