Over ons

La Porta Vacanze is een bemiddelaar in de verhuur van villa’s, appartementen, landhuizen, vakantiehuizen in de regio’s Toscane, Umbrië, Latium, Sicilië en rondom de Noord Italiaanse meren. Wij verblijven regelmatig in Italië om de vakantiehuizen zelf te selecteren en wij zullen alleen vakantiewoningen aanbieden waar wij zelf ook onze vakantie zouden willen doorbrengen. Ons persoonlijk contact met de eigenaren waarborgt een nauwkeurige beschrijving van de vakantiehuizen en appartementen (met veel foto’s), op een eerlijke manier, zodat wat je verwacht ook daadwerkelijk wordt aangetroffen. En door dit persoonlijk contact  kunnen wij je specifieke wensen makkelijker realiseren. Daarnaast wordt er zoveel mogelijk relevante informatie gegeven over bezienswaardigheden en faciliteiten in de buurt van de vakantiehuizen en appartementen.

Voor een zorgeloze vakantie een goede reis- en annuleringsverzekering van belang. Hiervoor is La Porta Vacanze de samenwerking aangegaan met de Europeesche Verzekeringen.

Voor meer informatie of indien je specifieke wensen heeft, kun je met ons contact opnemen.
Wij wensen onze Nederlandse en Belgische bezoekers van de website veel plezier bij het bekijken van de website en wij hopen je binnenkort te mogen adviseren bij de keuze van jouw vakantiehuis.

Tanti saluti,
Rob Schönberger