Vakantie Italië

Luxe villa’s, vakantiehuizen en appartementen in Italië

Italiaanse vakantiehuizen en villa’s zijn niet zo maar accommodaties – ze bieden toegang tot de smaken, de bezienswaardigheden en de cultuur van deze klassieke Europese bestemming. De Italiaanse vakantiehuizen van La Porta Vacanze zijn met zorg uitgekozen om zo te waarborgen dat de huizen voldoen aan onze hoge normen voor kwaliteit, van prachtige historische landgoederen tot de charmante boerderijen op het platteland.

Verken Italië

Italië, de laars van Europa, is een langgerekt gebied met vele regio’s die ieder hun eigen charme hebben.
Hieronder kun je doorklikken naar elk type vakantiehuis dat La Porta Vacanze in zijn aanbod heeft voor geheel Italië. Indien je al gekozen heeft voor een specifieke regio dan kun je klikken op de desbetreffende regio. Toch kan het ook interessant en verrassend zijn om eens ons aanbod uit andere regio’s te bekijken.

Bekijk alle vakantievilla’s en appartementen in Italië

Proef het echte Italië in een Italiaanse villa

Met meer dan 250 villa’s, vakantiehuizen en appartementen in Italië om uit te kiezen, La Porta Vacanze heeft vakantiehuizen in Italië die past bij elke vakantie stijl. Wilt u de kunst, geschiedenis en architectuur ontdekken in Florence, Pisa en Siena? Zoek een villa in Toscane. Past een oase van rust tussen de wijngaarden en olijfgaarden meer bij u, kijk uit naar een villa in Umbrië. Voor liefhebbers van high fashion en adembenemende vergezichten over meren en bergen, hebben wij voor u villa’s aan de schilderachtige meren in noord Italië met de mogelijkheden om een verblijf aan het Lago Maggiore of Lago di Come te koppelen aan een bezoek aan het modecentrum van Milaan. Voor liefhebbers van de zon en de azuurblauwe zee, Griekse tempels en een uitzonderlijk rijke keuken, biedt een vakantievilla op Sicilië een uitkomst. Zoek alvast een luxe vakantievilla in Italië!

Het comfort van onze vakantievilla’s en -huizen

Ons Italiaanse vakantiehuizen variëren van prachtige historische panden tot charmante boerderijen op het platteland. De Italiaanse villa’s beschikken alle over moderne voorzieningen en natuurlijk heeft ieder huis een zwembad en een terras om buiten te eten met familie en vrienden. De eigenaren, zowel Italiaanse, Nederlandse, Duitse, Engelse, Franse en Deense eigenaren, bieden daarnaast vele extra diensten zoals kok aan huis, pizza’s maken etc. die een vakantie in Italië onvergetelijk maken. Zie, proef, ontdek en laat u verleiden door de romantiek van onze villa’s en vakantiehuizen in Italië. La Porta Vacanze en alle eigenaren heten u graag Welkom!

Bekijk ons aanbod per categorie in Italië: Luxe villa aanbodVilla aanbodVakantiehuis aanbodAppartement aanbod