Vakantie Noord Italië

Villa’s en vakantiehuizen aan de Noord Italiaanse meren

Noord Italië: prachtige meren en de zee bij de bloemenriviera Noord Italië is het grote gebied dat de Noord Italiaanse meren omvat en de zee van de regio Ligurië. Dit is het gebied van de bergen met de misschien wel mooiste meren van Europa, het Lago Maggiore, het Lago di Como, Lago d’Orta en het Lago di Garda. Pittoreske dorpjes en stadjes omgeven deze meren en bieden een veelheid aan vertier, van watersport tot flaneren over de boulevards langs het meer of een boottocht naar een van de eilanden in de meren. En ook hier als elders in Italié zijn er de vele restaurants die de heerlijkste Italiaanse gerechten opdienen. Noord Italië kan echter ook een vakantie aan zee zijn. De lange kustlijn die vanaf de Cote d’Azur doorloopt, Genua voorbij, tot aan het fabelachtige gebied bij de Cinque Terre. Naast zon, zee, meer en strand kenmerkt Noord Italië zich door een rijkdom aan cultuur met prachtige steden als Turijn, Milaan, Genua, Padua, Parma en Verona of de badplaatsen Portofino en San Remo.

Bekijk alle vakantievilla’s in Italië

Vakantie Noord Italië in luxe villa, villa, vakantiehuis of appartement

De villa’s aan de meren in Noord Italië kenmerken zich door hun ligging op de heuvels rondom de meren met schitterende vergezichten over het meer en de omliggende bergen. Dit zijn plaatjes als uit een fotoboek. Een luxe villa aan het meer van Como, Lago di Como, vlakbij de vakantievilla’s van vele celebrity’s, zoals onder meer George Clooney. Uw vakantiehuis aan het meer van Maggiore, Lago Maggiore, met zijn vele pittoreske dorpjes aan het meer, leuk om te flaneren op de boulevards langs het meer. Of bezoek de grote steden als Milaan en Turijn met de vele bezienswaardigheden. Keer vervolgens terug naar de rust van uw privé vakantiehuis aan het meer, verzadigd door een mix van heerlijk eten en een rijke geschiedenis neemt u een duik in het privé zwembad van uw Noord Italiaanse villa. Geniet van een vakantie in een prachtige villa of karateristiek vakantiehuis bij of in de buurt van de Ligurische kust, zoals bij de Cinque Terre of bij de bloemenriviera bij San Remo.

Noord Italiaanse vakantiehuizen, villa’s en appartementen

Moderne vakantiehuizen gelegen in een ruim opgezette villawijk bieden een combinatie van luxe en comfort voor uw Italiaanse vakantie. Alle vakantiehuizen bij de Italiaanse meren en de Ligurische zee hebben een privézwembad gelegen in mooie tuin met mediterrane planten. De eigenaren van deze huizen willen u graag voorzien van allerlei tips op gebied van kunst, cultuur en watersportactiviteiten. La Porta Vacanze biedt verschillende soorten accommodatie voor een heerlijke vakantie in Noord Italië. Van luxe villa’s met eigen zwembad tot karakteristiek vakantiehuizen of ruime appartementen direct gelegen aan het meer. Maak uw keuze en zie direct de beschikbare accommodatie! Op vakantie naar Noord Italië? Bekijk de website van La Porta Vacanze voor de mooiste vakantiehuizen en villa’s aan de Italiaanse meren.