Partners

De Partners van La Porta Vacanze

Op deze pagina vind je links naar onze partners die net als La Porta Vacanze een hoge kwaliteit van dienstverlening bieden. Zo biedt de samenwerking met Vacances Provence en All in Portugal je de mogelijkheid om jouw droomvilla te vinden niet alleen in Italië, maar ook in Zuid-Frankrijk en Portugal in de Algarve. Kijk bij elke partner welke diensten zij te bieden hebben.

Paolo Evangelista Photography

Paolo Envangelista is a Travel and Real Estate photographer, with a background in visual arts and anthropological studies. I am dedicated in capturing the spirit of a Place and its people culture and identity, by bringing attention to the way those Places are lived and the real experience of being there.

Paolo is dit jaar begonnen met foto’s te maken van enkele huizen op de website van La Porta Vacanze. Hij heeft voor Vacances Provence al vele huizen gefotografeerd.

Vacances Provence

Vacances Provence is de specialist voor de verhuur van luxe vakantiehuizen, villa’s in Zuid Frankrijk, de Provence en Côte d’Azur. De vakantiehuizen die je kunt huren liggen in de districten Var en Alpes-Maritimes. Wij zijn regelmatig in Frankrijk om elke villa te selecteren en wij zullen alleen vakantiewoningen aanbieden waar wij zelf ook onze vakantie zouden willen doorbrengen.

Marcelien en Jan Willem Vermeulen.

All in Portugal

All in Portugal is de specialist in het huren of verhuren van een luxe vakantiehuis en een karakteristieke vakantiewoning met zwembad in Portugal. Alle villa’s die wij jou aanbieden zijn door ons persoonlijk bezocht en met zorgvuldigheid uitgekozen. Het gebied waar wij ons voornamelijk op richten is de zonnige Algarve, Zuid Portugal.

Lieselot & Remco Donkers

Europeesche verzerkeringen

Europeesche verzerkeringen is een schadeverzekeringsmaatschappij met als specialisme het verzekeren van risico’s die mensen op reis en in hun vrije tijd lopen. Vele verzekeringen omvatten hulpverleningsdekking door alarmcentrale SOS International. Dit betekent wereldwijd, 24 uur per dag persoonlijke en materiële hulpverlening: in vele landen is er ook hulp ter plekke. Een geruststellende gedachte voor de reiziger.

 

Parkos vergelijken van parkeerplaatsen vliegvelden

Over Parkos. Voor veel mensen is het vergelijken van een parkeerplaats geen dagelijkse klus. Parkos maakt het vergelijken en reserveren van een parkeerplek eenvoudiger.

Eindhoven airport (parkeren)

Eindhoven airport parkeren geeft alle informatie over het parkeren bij Eindhoven Airport. U kunt ook doorklikken naar de algemen website van Eindhoven Airport.

 

Rentalcars.com

Rentalcars.com treedt op als een makelaar tussen de grote bekende autoverhuurbedrijven en de huurder en biedt daarmee altijd de best mogelijke deals waardoor je tijd bespaart omdat je niet zelf elk bedrijf individueel hoeft na te gaan.

 

De Italiaanse bruiloft

De Italiaanse bruiloft is Inge van der Kraan en sinds 2000 organiseert Inge huwelijken in Italië. Het is een van de eerste bureaus (gevestigd te Rotterdam) in Nederland dat zich op de huwelijksmarkt in Italië stortte en het was direct een succes.

 

Let’s cook in Umbria

Let’s cook in Umbria. Cooking classes at your vacation rental. Traditional cooking classes for groups staying in Umbria and Tuscany. Also for dining at the villa/house.

 

Wijnhuis Crivino

Crivino Vini d’Italia specialiseert zich in de directe import van Italiaanse wijnen. Italië heeft ontelbare verrassende wijn, veelal afkomstig van kleinschalige huizen, die met veel zorg en generaties lang wijn maken; een unieke mogelijkheid om van kwaliteitswijnen te genieten tegen betaalbare prijzen. Salute!!

 

Vliegen en parkeren

Parkeren vliegveld Düsseldorf. Welkom op dé website om parkeeraanbieders rondom luchthaven Düsseldorf te vergelijken. Hier vind je de beste prijzen voor zowel Valet als Shuttle parkeren. Aan de rechterzijde kunt u kiezen om aanbieders te vergelijken of specifiek te kiezen voor de Valet of Shuttle dienst. Per aanbieder kunt u zien hoe ver deze is verwijdert van de luchthaven welke service zij aanbieden en tegen welke prijs. Nadat u heeft ingevuld wanneer en hoe lang u wilt parkeren krijgt u een aantal aanbieders te zien. Deze zijn te sorteren op prijs, afstand en overdekt parkeren

 

Verkooppartners zie Verkopen onder aan de pagina