Vakantie Lazio

Luxe villa’s en Vakantiehuizen in Lazio

Lazio is een magische, groene regio in het midden van Italië.Het vormt een schilderachtig decor met een schone en heldere lucht, de aanwezigheid van vele thermale en minerale bronnen, de meren en de rivieren vol met vis. De vele bergstadjes in Lazio met hun prachtige vergezichten zijn een van de meest zinnenprikkelende in heel Italië. Ze spreiden zich uit over de glooiingen van de heuvels, op afstand van alle drukte, middeleeuws, romantisch en mystiek.

Bekijk alle vakantieaccommodaties in Italië

Proef het echte Italië op vakantie in mooie huizen in Lazio

Het landschap van Lazio varieert van glooiende hellingen tot bergen. Ook de vele meren zijn kenmerkend voor de regio en geven het iets speciaals.
’s Winters kunt u skiën in Lazio, hoewel dit voor veel mensen niet de hoofdreden is om de regio te bezoeken. De regio Lazio heeft verschillende mooie natuurgebieden, zoals het Parco Nazionale del Circeo, Riserva Naturale Lago di Vico, Parco Nazionale del Gran Sasso en Parco Naturale Regionale Monti Simbruini.

Lazio vakantiehuizen en Villa’s

Lazio villa’s belichamen de essentie van deze legendarische regio, rijk in alle betekenissen van het woord en zo warm als de Italiaanse zon. Van klein en intiem tot groots en weelderig, in een villa in Lazio zullen gasten volop genieten van deze buitengewone ervaring van een verblijf in een landhuis die ze helemaal voor zichzelf hebben. Neem een ??duik in uw privé zwembad, maak een wandeling in de tuin van uw villa in Lazio.
Bekijk ons ruime aanbod of neem contact op voor het huis wat bij u past.