Vakantie Toscane

Vakantiehuizen en appartementen in Toscane

Zoek je een vakantiehuis in Toscane? La Porta Vacanze heeft een groot aanbod aan villa’s in Toscane, unieke vakantiehuizen die je zo vaak romantisch ziet afgebeeld in boeken en films. De Chianti wijnstreek, de thuisbasis voor verschillende Toscaanse villa’s, produceert één van de Italiaanse meest favoriete wijnen. Misschien vindt je jouw Toscane luxe villa in de Maremma, waar in het zuidwestelijk gedeelte van deze provincie in het vlakke gedeelte de laatste van de Italiaanse Butteri ( cowboys) waken over hun kuddes tussen de eeuwenoude Etruskische ruïnes. Sommige bezoekers zullen kiezen voor een villa in het kloppend hart van Toscane, Florence, het bastion van de Renaissance en de thuisbasis van enkele van de werelds meest beroemde artistieke meesterwerken. Geniet van een vakantie in een prachtige Toscaanse villa of karateristiek vakantiehuis bij of in de buurt van de Toscaanse kust, zoals bij Viareggio of bij de Etruskische kust ten zuiden van Livorno.

Bekijk alle vakantievilla’s in Italië

Toscaanse vakantiehuizen, villa’s en appartementen

Deels betoverende boerderijen en deels majestueuze landgoederen, Toscaanse villa’s zijn de perfecte combinatie van luxe en comfort voor uw aanstaande Italiaanse vakantie. Uw Toscaanse luxe villa heeft zeker een privé zwembad gelegen in op een landgoed met een weelderige tuin, behulpzame eigenaren die eventueel voor u koken, en uw villa in Toscane vormt een perfecte plek om te onthaasten, een met de natuur te zijn net zoals de cipressen en prachtige zonsondergangen een deel van de natuur zijn. La Porta Vacanze biedt dan ook verschillende soorten accommodatie voor een heerlijke vakantie in Toscane. Van luxe villa’’s met eigen zwembad tot karakteristiek vakantiehuizen of ruime appartementen direct aan zee. Maak uw keuze en zie direct de beschikbare accommodatie!

Toscane is meer dan alleen Renaissance en Chianti

TOSCANE spreekt iedereen tot de verbeelding. Toscane is misschien het mooiste en bekendste gedeelte van Italië. Het onvergetelijke heuvelachtige landschap, de prachtige wijnen uit de Chianti of de beroemde Brunello, de culturele rijkdom, de prachtige middeleeuwse stadjes en dorpen en de mooie zandstranden. Toscane biedt een overdaad aan oude cultuur, die al begint bij de Etrusken, nog voor de Romeinen, meer dan 2000 jaar geleden. Menig schilder en schrijver liet zich inspireren door het fascinerende decor van de Toscane.  De bron van de Renaissance ligt in Toscane. Vele steden zoals Florence, Pisa, Siena, Lucca, San Gimignano en Volterra, zijn een ‘must’ om te bezoeken.
En niet te vergeten de talrijke restaurants waar zeer betaalbaar overheerlijk gegeten kan worden. Kijk in de lijst met restaurants in Toscane.

Bekijk het aanbod in Toscane

Bekijk deze villa's in Toscane