Appartement Italië

Bent u op zoek naar een ruim appartement in Italië met gedeeld zwembad? La Porta Vacanze heeft prachtige accommodaties voor 2 tot 8 personen, allen met zwembad. De appartementen zijn gelegen op een wijndomein, agriturismo, fattoria of in een borgo waar de kinderen kunnen spelen met kinderen van andere families terwijl de ouders genieten op het terras van hun appartement van een heerlijke Italiaanse wijn en Italiaanse hapjes, zoals de beroemde bruschette, of de Pecorino kaas met honing.

Luxe en comfortabele appartementen in Italië

Wij hebben voor u met zorg uw appartement in Italië uitgezocht. Wij kijken niet alleen naar de uitstraling van een Italiaans appartement maar ook of een eigenaar het zijn gasten naar de zin wil maken. U als gast kunt dus altijd met uw wensen of voor informatie terecht bij de eigenaar van een wijndomein, agriturismo, fattoria of borgo. Een leuke bijkomstigheid dat het uit eten gaan met de gehele familie in Italië absoluut niet duur is en de kwaliteit is altijd hoog. Vlakbij uw appartement in Italië is altijd een lokale Trattoria te vinden waar u de heerlijkste pasta’s kunt eten of ga naar de pizzeria en u heeft nog nooit zulke lekkere pizza’s gegeten. De appartementen in Toscane, de appartementen op Sicilië of de appartementen aan de Noord Italiaanse meren en in geheel Italië variëren van luxe – met veel ruimte, airconditioning, ligbad, ruim terras met houten tuinmeubilair – tot zeer comfortabel en altijd voorzien van alle comfort. Bekijk ons aanbod aan appartementen in Italië en boek online!

Appartementen in Italië, speciaal voor kinderen!

Voor de kinderen zijn er altijd leuke uitstapjes te bedenken bij uw appartement in Italië. Bijvoorbeeld bij de appartementen in Umbrië kunt u met de kleintjes naar Città della Domenica bij Perugia, een avontuurlijk park met een sprookjesbos en verschillende attracties, of boomklimmen bij Ponte Felcino, een dorpje bij Perugia. Op de website vindt u de informatie bij Proef het echte Italië bij Leuke activiteiten voor kinderen in Umbrië.

Bekijk hier alle villa’s, vakantiehuizen en appartementen in Italië