Luxe villa Italië

Een luxe vakantiehuis in Toscane in het Chianti gebied of een luxe vakantievilla op Sicilië met uitzicht over de azuurblauwe zee of een luxe villa aan een van de Italiaanse meren in Noord Italië. La Porta Vacanze maakt het mogelijk voor u een dergelijke luxe villa in Italië te huren. Stel u voor u komt aan bij uw luxe villa in Toscane en de eigenaar laat u de sfeervol ingerichte villa zien met de terracotta vloeren en hoge balken plafonds. De openslaande deuren komen uit op een overdekte terras waar de eettafel al keurig voor u gedekt staat, inclusief de flessen wijn en olijfolie en waar de kok al bezig is om voor u een heerlijke Italiaans diner te bereiden. Buiten wordt u gegrepen door het adembenemende heuvellandschap met zijn wijnranken en olijfboomgaarden. Het zwembad met overloop lonkt om een frisse duik te nemen. Kortom u bevindt zich midden in een ansichtkaart van de Chianti of van de Montefalco wijnstreek.

Luxe vakantiehuizen in Italië: een ideale uitvalbasis

Wat ook uw wensen zijn voor een vakantie in Italië, de luxe vakantiehuizen in Italië zijn een uitstekende uitvalbasis om de streek te verkennen. Italië betekent niet alleen vele zonuren, aangename temperaturen en schitterende vergezichten maar Italië is het land met de grootste kunst en cultuurschatten ter wereld. Nu u toch in Italië bent is het natuurlijk jammer om hier niet van te proeven. Proeven van kunst, gastronomie, film, muziek: in Italië is er voor ieder wat wils. Bijvoorbeeld voor de liefhebbers van kunst. Italië is de bakermat van de renaissance met namen als Michelangelo en Leonardo da Vinci. Vanuit uw luxe villa in Lazio bent u zo in Rome om een bezoek aan het museum van het Vaticaan te brengen om de Sixtijnse kapel te aanschouwen.  Vanuit uw luxe villa in Toscane bezoekt u in Florence het museum Galleria degli Uffizi met meesterwerken van Michelangelo, Leonardo da Vinci, Botticelli, Rafaël, Titiaan en nog veel meer.

Maar wist u dat vlakbij uw luxe villa in Umbrië in de hoofdstad van de regio Perugia de Galleria Nazionale dell”Umbria een van de grootste kunstcollecties heeft van Italië? Misschien bereikt u het museum wel niet. Op weg vanuit uw luxe villa in Italië naar het museum rijdt u door het prachtige landschap en blijft u misschien wel steken in een van de vele kleine middeleeuwse dorpjes, elk weer met een prachtig kerkje met muurschilderingen en, hoe kan het ook anders in Italië, met een pittoresk pleintje waar u gaat genieten van een heerlijke cappuccino en vervolgens een uitgebreide Italiaanse lunch. Dan morgen maar naar het museum. De luxe vakantiehuizen in Italië vormen dus perfecte decor voor een rustige vakantie met cultuur en ontspanning. La Vita è Bella!!

Luxe Vakantiehuizen in Italië

Huur uw luxe vakantiehuis In Italië! La Porta Vacanze heeft in ruim aanbod aan luxe vakantievilla’s met privé zwembad in Italië in de regio’s Toscane, Umbrië, Lazio, Sicilië en aan de Italiaanse meren in Noord Italië. Geniet van La Dolce Vita bij uw luxe villa in Italië met privé zwembad en Proef het echte Italië!

Bekijk hier alle villa’s en vakantiehuizen in Italië