Vakantiehuis met zwembad

Ligt u deze zomer aan uw privé zwembad van uw vakantiehuis in Italië? La Porta Vacanze regelt het voor u! Kijk bij uw favoriete gebeid, vakantiehuis op Sicilië bijvoorbeeld, zoek uw droomhuis en reserveer!

Vakantiehuis in Italië met zwembad

Een vakantiehuis in Italië met privé zwembad. Een speciale vakantie in een fantastisch land. Uw vakantiehuis staat tussen de wijngaarden of de olijfbomen, of vlak bij zee met de mooiste stranden in de buurt. Zoals een vakantiehuis in Lazio met uitzicht over het meer van Bolsena. Een vakantiehuis in Italië met zwembad kan overal in Italië staan. Waar u maar wilt. Klik op “bekijk uw villa” en vindt uw ideale vakantiehuis in Italië met zwembad?

Vakantiehuizen in Italië met privé zwembad, ook aan zee

Zo begeerlijk, een vakantiehuis in Italië. Van een pittoresk vakantieverblijf tot een groot vakantiehuis aan zee. De vakantiehuizen van La Porta Vacanze bieden zeer veel comfort, rust, ruimte en vrijheid. Bij La Porta Vacanze kiest u uw vakantiehuis op basis van een regio, of op basis van uw wensen. Of allebei, natuurlijk. Wilt u wandelen tussen de wijngaarden bij uw vakantiehuis in Umbrië met een badkamer met bad? Of juist een vakantiehuis in Toscane bij de zee met een heus privé zwembad? Onze vakantiehuizen in Italië zijn op een steenworp afstand gelegen van populaire trekpleisters, wandel- en fietsgebieden. Ontspan, ontdek en beleef Italië, oftewel Proef het echte Italië. Voor de voorpret kunt u alvast kijken op de website bij de informatieve websites, leuk om uw vakantie te plannen!

Ontspan u bij het zwembad van uw vakantiehuis in Italië

De Italiaanse zon staat hoog aan de hemel en naast u staat een Italiaanse wijn met Italiaanse salami en prosciuto crudo, dit is het Dolce Vita gevoel. Wat maakt dit plaatje perfect? Een privé zwembad waar u aan de rand van het zwembad zit met de voeten in het water. Na het drukke leven van alledag achter u gelaten te hebbben, kunt u in alle privacy zich richten op belangrijker zaken: uw welverdiende vakantie. Met u voor deze vakantie uitgezochte favoriete boek liggend op het luchtbed in het water. Af en toe nipt u uit een glas Brunello di Montalcino. Een droom komt uit. La Porta Vacanze helpt u deze droom uit te laten komen. Want of u nu een vakantiehuis in Italië met zwembad aan de kust wilt, of juist een vakantiehuis aan de Italiaanse meren: u vindt bij ons het juiste vakantiehuis in Italië – mét zwembad.