Umbertide-Cortona U2201

Luxe villa in Perugia-Umbertide, Umbria, Italië

10 slaapkamers

11 badkamers

22 personen

Zwembad

Een prachtig kasteel te huur in Italië. Betoverend kasteel met privé zwembad op de grens van Umbrië met Toscane, voor maximaal 22 personen in exclusief gebruik. WiFi aanwezig

Een authentiek Kasteel te huur in Italië met omringend gehucht dat exclusief te huur is: uw eigen Middeleeuwse Kasteel!

Hier bent u in de heuvels van het groene Umbrië en dicht bij Toscane, klaar om te genieten van het avontuur en de opwinding van deze unieke en uitzonderlijke plek. Dit vriendelijke en gastvrije complex bestaat uit 6 onafhankelijke units, elk met een aparte ingang, keuken en woonkamer met open haard.

Daarnaast zijn er verschillende ruime gemeenschappelijke ruimtes: de voormalige kerk, de Grand Kitchen met aangrenzende eetkamer en woonkamer (en een gigantische open haard!) evenals verschillende terrassen en buiteneethoeken, BBQ en originele houtoven. Het park heeft een uitzonderlijk groot (verwarmd) zwembad.

Het kasteel ligt op het platteland van Umbrië en op korte afstand van Toscane, dus dit is een geweldige keuze voor diegenen die het beste van zowel Umbrië als Toscane willen ontdekken.
Door het hele kasteel kunnen gasten een mix van antiek meubilair en moderne inrichting ervaren. Van de duizend jaar oude, excentrieke toren met een jacuzzi erop, tot de romantische slaapkamers, prachtige balkenplafonds en terracotta tegelvloeren die goed samengaan met de natuurlijke materialen en de zachte kleuren die zijn gebruikt.
Bezoekers hebben niets dan enthousiasme geuit voor deze zeer bijzondere plek.

Interieur

Exterieur

Faciliteiten

Lees uitgebreide beschrijving

Beschikbaarheid en prijzen

Klik in de kalender op de gewenste aankomstdatum van uw vakantie en kies bij "Plan uw reis" de huurperiode. Bij "Plan uw reis" ziet u vervolgens de huurprijs voor het aantal weken dat u gekozen heeft.

De beschikbaarheid wordt opgehaald...

Vorige maand
Volgende maand

Ervaringen van onze gasten

Er zijn nog geen reviews achtergelaten voor Umbertide-Cortona U2201.

Omgeving

Umbertide is een plaatsje 30 km ten noorden van Perugia. Deze streek wordt genoemd de “Alta Valle del Tevere” (de Noordelijke Tiber vallei). Dit is een gebied met hoge beboste heuvels, de uilopers van de Apennijnen. Umbertide daarentegen ligt in de vallei en heeft een klein middeleeuws centrum.

Belangrijkste bezienswaardigheid is het kasteel “Rocca medievale”, waarin een museum voor hedendaagse kunst is gevestigd. In het museum Santa Croce is een meesterwerk van Luca signorelli te zien, de Kruisafneming. In de kerk Santa Maria del 1486 herbergt een fresco van Pintoricchio. Umbertide wordt omgeven door een aantal kastelen, fortificaties, waarvan de meest imponerende is “Castello Ranieri”.

Umbertide heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, kruideniers, apotheek, postkantoor, bars en restaurants.

Zeker een bezoek waard is het bergdorpje Montone, een van de mooiste dorpjes van Italië genoemd, “Borgo più bello d’Italia”. In Montone vindt eind oktober/begin november het “Festa del Bosco” plaats gerdurende 3 dagen met verschillende eetgelegenheden in de open lucht (afgelopen jaren was het rond de 20 graden in deze periode). Montone heeft een verfijnd restaurant, “Locanda del Capitano”, met een Michelin aanbeveling. Een echte aanrader.