Verhuur uw villa

Verhuur jouw villa in Italië

Als je een villa, vakantiewoning in Italië heeft en je de zorg van de verhuur wilt uitbesteden of als je het rendement op jouw vakantiehuis wilt verhogen, dan zijn wij geïnteresseerd in een samenwerking en kunnen wij voor jou de werving van huurders via deze website en via advertenties van je overnemen.

Home care
In een aantal plaatsen kunnen we je in contact brengen met professionele Home Care bedrijven. Deze betrouwbare partners dragen zorg voor het beheer van jouw vakantievilla en bieden tevens aan verhuur gerelateerde diensten zoals check-in en check-out van huurders en de schoonmaak.

Verhuuronderzoek
Om een beter inzicht te verkrijgen in de (on)mogelijkheden van het verhuren bieden wij graag vrijblijvend een Verhuur onderzoek aan. Dit bied je onder andere inzicht in de volgende onderwerpen; indicatie verhuur opbrengsten, verhuren of niet verhuren (emotie versus zakelijkheid), zelf verhuren of via een bemiddelingsbureau, wat betekent beheer en de fiscale aspecten van het verhuur.

Portfolio
Onze portfolio bestaat uit Italiaanse, Nederlandse, Belgische, Duitse, Deense en Engelse eigenaren. Om de toenemende vraag naar luxe vakantievilla’s goed te kunnen blijven bedienen willen wij graag onze portfolio verrijken met enkele nieuwe villa’s.

Fee voor dienstverlening.
Wij rekenen voor onze dienstverlening een vaste commissie over de verhuurprijs en werken op no cure-no pay basis. Dat betekent dat we alleen commissie rekenen indien de woning ook daadwerkelijk door ons verhuurd wordt.
Als jouw vakantiewoning binnen het profiel van La Porta Vacanze past, dwz een luxe of karakteristieke, goed onderhouden villa, vakantiewoning met zwembad dan nodig ik je van harte uit om contact met mij op te nemen.

Klik hier om contact met ons op te nemen.