Een actieve vakantie

Een actieve vakantie in Umbrië

Umbrië is een regio die zeer geschikt is voor liefhebbers van een actieve vakantie. Deze afwisseling van een dag relaxen bij uw vakantiehuis, een andere dag een bezoek aan een van de vele bezienswaardigheden of juist een actieve invulling maakt Umbrië zo interessant om uw vakantie door te brengen. De mogelijkheden zijn talrijk van Mountainbiken, Trekking, Kanoën, Paardrijden, Handboogschieten tot meer adventuring activiteiten als Raften, Paragliden en Canyoning of afdalen in grotten. Natuurlijk mogen ook de golfbanen niet ontbreken voor onze golfliefhebbers. Alles is mogelijk. Daarnaast is er ook genoeg te doen voor kinderen.

Huur een luxe villa in Umbrië of een vakantiehuis. U heeft dan altijd een keuze naast een relaxte vakantie bij uw prachtige villa, Umbrië te ontdekken op een actieve manier. En altijd in de wetenschap wat u ook doet dat na afloop een heerlijk glas Umbrische wijn klaar staat bij een Italiaanse maaltijd.

Golf in Umbrië

In Umbrië zijn 3 golfclubs, allen gesitueerd in een prachtige omgeving.

Golfclub Perugia met 18 holes vlak onder Perugia bij Santa Sabina.

Verder is onlangs heropend Antognolla golf club ten noorden van Perugia met 18 en 9 holes vlakbij San Giovanni del Pantano

Onder het Lago Trasimeno ligt golf club Lamborghini met 9 holes bij het plaatsje Panicale

Een actieve vakantie in Umbrië voor jong en oud

Umbrië is niet alleen een regio van prachtig natuurschoon en kunst en cultuur in de vele middeleeuwse stadjes. Het biedt een keur aan mogelijkheden voor wie een actieve vakantie wil, ook met kinderen. Op de volgende bladzijde vindt u een selectie van activiteiten die leuk zijn om te doen met de kinderen maar ook leuk zijn voor volwassenen, Activiteiten voor jong en oud in Umbrië.